Workshop Public speaking cu Melania Medeleanu, la Iasi

Încredere. Curaj. Credibiliate. Conținut valoros. Fiecare dintre noi are nevoie de toate acestea pentru a construi o prezentare reușită, care să rămână în memoria celor care-l urmăresc. 

Peste 500 de oameni vorbesc acum în fața colegilor sau șefilor fără teamă, ba chiar cu entuziasm și bucurie. Sunteti asteptati la un nou curs, când vorbim din nou despre gestionarea emoțiilor, despre modalitățile de pregătire și livrare a unui discurs.

Urmatoarele cursuri de Public speaking au loc la Iași (15-16 Iunie) și Timișoara (7-8 Iulie), 4 ore în fiecare dintre cele două zile de curs.O grupă are între 15-20 participanți. Vineri, cursul incepe la 16:00 si se termina la 20:00, iar sambata la 10:00 si se termina la 14:00.

INSCRIERE

Cursul costă 600 de lei. Taxa de curs se achită în contul Magic Words Media SRL, CUI: 33902344, RO94BTRLRONCRT0281258001, Banca Transilvania. ATENTIE! Completarea formularului vă oferă prioritate la înscriere în cazul în care numărul celor interesați de curs îl depășește pe cel al locurilor libere.

INFO

The Grape

Str. Gheorghe Ghibanescu 1A, Iasi

E-mail: office@thegrape.ro

www.facebook.com/TheGrapeIasi

www.melania-medeleanu.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: