Workshop gratuit de Marketing Online susținut de Ciprian Susanu

workshop_iasi_ciprian-susanu

Antreprenorii, managerii de companii și specialiștii în online din Iași au ocazia de a participa la primul Workshop de Marketing Online susținut de Ciprian Susanu, Managing Partner al Dare Digital,  pe 18 octombrie, la Hotel International.

Cele 4 ore de training intensiv oferă cursanților insighturile necesare, aplicate domeniului pe care îl reprezintă, pentru a putea demara propria campanie de marketing online.

În dezvoltarea unei afaceri, corecta utilizare a instrumentelor specifice este cea care poate face diferența între bugetul de marketing și investiție. Tocmai de aceea, structura workshopului respectă etapele planificării și implementării unei campanii corecte de marketing online, ale cărei rezultate se reflectă vizibil în offline.

Corecta analiză a pieței și a site-urilor concurenței pentru conturarea unei identități solide ale afacerii, identificarea și comunicarea eficientă cu clienții interesați, dar și atragerea unui nou sector de public sunt câteva dintre dimensiunile cursului, care le oferă celor prezenți perspectiva reală a dezvoltării propriei strategii de marketing online, corect monitorizată și îmbunătățită în timp real pentru a ajunge la rezultatele dorite. Garantul relevanței informațiilor și eficienței practicilor prezentate îl reprezintă experiența a 300 de proiecte online, acumulată de Ciprian Susanu în cei peste 11 ani de carieră.

Online-ul este un mediu dinamic, aflat într-o continuă mișcare, iar părerea mea este că evoluția noastră ca profesioniști și contribuția la dezvoltarea afacerilor pentru care lucrăm sunt strâns legate de modul în care ținem pasul cu noutățile. Sunt convins că adaptarea continuă la inovațiile din domeniu m-a ajutat să dobândesc experiența pe care o am acum, în aceeași măsură în care m-a ajutat și implicarea în proiecte care m-au entuziasmat. Așa că am decis să susțin acest workshop și în alt oraș mare din țară, Iași. Merg și în Iași pentru că acolo am observat un mediu de afaceri prosper și pentru că am convingerea că investițiile în activități corecte de marketing online pot spori considerabil rezultatele”, a declarat Ciprian Susanu, Managing Partner al Dare Digital.

INSCRIERE

Pentru Workshopul de Marketing Online înscrierile se fac în mod gratuit, în limita locurilor disponibile, pe site-ul workshop-online.cipriansusanu.ro/iasi.

 

Agentia Dare Digital pune la dispoziția clienților săi expertiza extinsă în planning și strategie de media digitale, performance marketing, aplicații mobile, campanii video Youtube și Facebook, audit și consultanță SEO. Agentia face parte din grupul independent de comunicare FRANK.  Portofoliul de clienți ai Dare Digital cuprinde branduri locale și internaționale, precum METRO, Farmexpert, Kettler, Divertiland, World Class, Johnnie Walker, Aperol.

INFO

www.daredigital.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: