WORKSHOP EDUCATIONAL / Tu stii sa dai aripi piticului tau?

Asociatia “PRO UMANITARIA” este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitic si independent, cu beneficiu public, înfiintata în temeiul OG nr.26/2000, CIF 26781371, având contul deschis la BCR Iasi. Are ca scop protejarea dreptului oricarei fiinte de a trai într-un mediu care sa o ajute sa se dezvolte prin desfasurarea de activitati care contribuie la dezvoltarea durabila, având în centru protejarea si dezvoltarea potentialului uman, natural si tehnologic si adresate ca grup-tinta, cu precadere dar nu exclusiv, tinerilor.

În îndeplinirea acestui scop s-a nascut FastrackVision, o idee care cuprinde o serie de evenimente de profil concepute astfel încât sa raspunda la cât mai multe întrebari si curiozitati legate de cresterea micutilor.

Primul eveniment de acest fel este workshop-ul “Tu stii sa dai aripi piticului tau?”, eveniment ce va avea loc în data de 15 decembrie 2012, în sala Mozart din Palas MALL, Iasi. Sub acest titlu vom aduna un numar de 6 sesiuni de prezentare cu teme adresate copiilor si parintilor, teme sustinute de personalitati ale lumii medicale iesene, psihologi si psihoterapeuti dedicati procesului de formare si educare.

La sfârsitul fiecarei sesiuni se vor acorda premii surpriza si vouchere.

INFO

http://www.fastrackvision.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: