Workshop dedicat eticii in Media/ Iasi

ziua internationala a eticii
Ziua Internationala a Eticii in Media va fi marcata pe 21 septembrie si la Iasi, printr-un workshop gratuit organizat de Asociatia pentru Jurnalism si Online Media.

La nivel mondial, evenimentul este coordonat de Centrul International pentru Etica in Media, organism care incurajeaza jurnalistii sa se implice activ in gasirea unui echilibru intre etica si practica profesionala prin alegerile zilnice.

Jurnalistii, dar si studentii care vor sa discute pe marginea dilemelor etice din meseria lor sunt asteptati in cladirea Centrului de Afaceri IDEO, sala Eugen Pavel, etajul 1, intre orele 18.30 si 20.30. Invitata la acest workshop este Liliana Ciobanu, jurnalist freelancer si corespondent in Romania pentru CNN, The Economist si France 24 English.

INSCRIERE

Inscrierile se fac online, la adresa office@regionaljournalism.ro, pana pe 19 septembrie. In continutul textului se vor preciza numele, ocupatia si numarul de telefon.

Ziua Internationala a Eticii in Media este la a doua editie. In acest an vor avea loc manifestari similare in Marea Britanie, Rusia, Germania, Peru, Afganistan, Pakistan etc.

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

INFO

regionaljournalism.ro

office@regionaljournalism.ro

LOCATIE

CENTRUL IDEO IASI

  • Adresa: Sos. Pacurari, Nr. 138, Iasi, 700521, Romania
  • Telefon: 0232 254 336 / 0743 364 274 (07IDEOIASI)
  • Fax: 0232 254 336
  • Email: receptie@ideo.com.ro


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: