Workshop de Kata-Dance cu Beatrice Volbea

Pe data de 8 și 9 mai 2017, de la ora 17:00 ți s-a pregătit o întâlnire specială cu trainer-ul Beatrice Volbea. Pregătește-te pentru un Workshop de Kata Dance la Teatru FiX! Se recomandă participarea la ambele zile de workshop.

KATA – este o luptă imaginară care are ca scop dezvoltarea vitezei, întărirea musculaturii, cresterea detentei, îmbunătățirea respirației şi imprimarea blocajelor în subconştient.

Atelierul pe care vi-l propunem este o călătorie experiențială pe parcursul căreia vom aborda elemente de Kata compuse din tehnici ce consumă energia acumulată pentru deplăsări, lovituri, blocaje în artele marțiale.

Prima zi de workshop:
Se va pune accent pe tehnici de încălzire, deplasare şi folosirea propriei constituții învățând cum să transferăm greutatea în corp pentru o mişcare realizată cu minimum de efort. Vom folosi drept suport tehnica de Kata prin intermediul căreia vom analiza expresivitatea mișcării în dans, sau așa-numitele fraze de mișcare.

A doua zi de workshop:
Se va dansa atât în grup, cât și individual, fiecare participant având ocazia să experimenteze expresivitatea propriului corp.

La final ne vom dedica creației și construcției unui scurt moment de dans combinând coregrafiile create pe parcursul celor două zile de workshop.

Atelierul se adresează celor pasionați de artă, interesați să descopere lucruri noi şi alte forme de libertate în dans. Recomandăm echipament lejer( Hanorac, trening) şi şosetuțe!

REZERVARE

ARTIST FEE: 20 lei /ZI / PERSOANĂ. Locurile sunt limitate!. Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: