Workshop de dans Simona Mereu & Sir Ledgen[RJ]

ledgen-simona-iasi

Quasar Dance in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor Iasi organizeaza pe data de 24 aprilie, de la ora 16:00 workshop-ul Simona Mereu & Sir Ledgen.

SIMONA este dansatoare, coregraf si pionier al curentului RAGGA JAM in Romania, a lucrat cu renumiti artisti precum ALEX VELEA, CRBL, ADMIRAL C4C si a coregrafiat mai multe videoclipuri muzicale. Finalista in cadrul emisiunii Romania Danseaza. A reprezentat Romania la concursuri internationale precum Juste Debout (Dancehall).

SIR LEDGEN este dansator, coregraf si artist international, este reprezentatul RAGGA JAM – U.S.A. si a lucrat cu artisti precum Nicky Minaj, Busta Rhymes, Pharell. A participat la festivaluri precum The International Reggae & World Music Awards (IRAWMA) sau World of Dance TOUR (NY). A lucrat de asemenea si la coregrafia pentru Step Up 3D – Movie.

BILETE

PRET BILET: 50 LEI (3 ore). Inscrierile se fac pe adresa office@quasardance.ro ; sunteti rugati sa precizati numele complet si numarul de telefon. Plata se va face in ziua evenimentului! Mai multe detalii la: office@quasardance.ro sau Alexandru Ignat – 0741 966 387

INFO

Quasar Dance

www.facebook.com/quasar.dance

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: