Workshop de Cultură Civică Contemporană/ 30 octombrie si 15 noiembrie

Workshop de Cultură Civică Contemporană/ 30 octombrie si 15 noiembrieAsociația Mai Bine pregătește o serie de întâlniri educative și în mod necesar interactive care vor aborda unele dintre cele mai stringente probleme actuale cu care societatea contemporană se confruntă: epuizarea resurselor, poluarea mentală, practici economice nesustenabile, disparitatea dintre nordul și sudul global etc.

Vom urmări înțelegerea cauzelor care au creat aceste neajunsuri ale sistemului global, vom discuta despre principii și valori care ar trebui asumate pentru inversarea tendințelor contemporane și nu în ultimul rând vom analiza soluții locale cu implicații globale.

Primele workshop-uri se vor desfășura la Institutul Francez Iași în zilele de 30 octombrie și 15 noiembrie 2012. Participarea se face doar pe bază de înscrieri, în limita a 15 locuri disponibile pentru fiecare sesiune în parte, și se adresează persoanelor cu vârsta de peste 14 ani. Toate costurile sunt suportate de către organizator.

INSCRIERI

Pentru a vă înscrie, trimiteți un mail la adresa contact@maibine.eu până la data de 28 octombrie în care să ne comunicați motivația de a participa la această activitate de educație non-formală, ziua pe care o preferați și informațiile personale (numele complet, vârsta, ocupația, numărul de telefon). Persoanele acceptate vor fi informate pe data de 29 octombrie.

Workshop-urile sunt organizate în cadrul proiectului “Cultură Civică Contemporană”, finanțat de Primăria Municipiului Iași și derulat în perioada iunie – decembrie 2012.

INFO

www.maibine.eu

www.facebook.com/mai.bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: