Workshop de Comunicare şi Relaţii publice pentru antreprenori

comunicare-relatii-publice

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi organizează, în perioada 9-12 mai, un workshop intensiv de Comunicare şi Relaţii publice. Workshopul are o durată de 12 ore (pe parcursul a patru zile, între orele 17.00-20.00).

Este o instruire intensivă şi interactivă ce se adresează antreprenorilor, managerilor şi, în general, persoanelor care activează în domeniul comunicării şi al relaţiilor publice din companii, organizaţii neguvernamentale sau instituţii publice, care doresc să-şi eficientizeze partea de comunicare şi relaţionare. Am urmărit ca workshopul să pună accent pe latura aplicativă şi practică, motiv pentru care, dincolo de noţiunile teoretice, instruirea va fi punctată cu numeroase exemplificări concrete.” (Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi)

Astfel, participanţii la acest workshop îşi vor însuşi mai bine modalităţile de eficientizare a comunicării, strategiile de comunicare şi adaptarea acestora, planificarea şi bugetarea campaniilor de promovare, evaluarea rezultatelor în comunicare şi promovare.

De asemenea, pe parcursul celor patru zile de workshop, participanţii pot miza pe disponibilitatea unui lector cu o bogată experienţă în comunicare şi marketing, de adaptare a exemplelor oferite la necesităţile şi sugestiile acestora, specifice propriilor domenii de activitate”. (Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi)

Taxă de participare şi discounturi: 350 lei/participant, plus TVA;  discount 15 pentru 2 sau mai multe persoane din aceeaşi firmă;  discount 15% pentru membrii Camerei de Comerţ. Discounturile de mai sus nu se cumulează.Pentru mai multe detalii şi înscriere la acest curs, doritorii pot intra pe websiteul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro.

INFO

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou, Iasi

www.cciasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Workshop-uri de nutritie la CUIB

Workshop de Storytelling și Creative writing

Workshop de initiere in blockprinting la Hubrica

Collabo Dance Tour la Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Conferința spirituală „Sufletul și spiritul” susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

TVR Iaşi a câştigat Marele Premiu al Festivalului Simfest

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Scrie un comentariu: