Workshop creativ @The Lunatic – Maan Stijl

workshop-lunatic

Local, Lunatic, Lucid, Limpede, Lucrativ, Laborios, Lejer, etc. Intentia de a ne activa (re)creativ pe parcursul acestei veri invita la participarea tuturor celor interesati de libertate creativa intr-un cadru local contemporan: The Lunatic – Maan Stijl.

Fie ca ai o idee pe care vrei sa o dezvolti personal sau in colaborare cu cineva, un proiect nefinalizat inca, sau fie ca vrei sa publici ceea ce faci in timpul liber, noi vrem sa te cunoastem.

Studentii de la arte, design, arhitectura, inclusiv absolventii cu timp liber disponibil, publicul cu preferinte pentru informatia relevanta procesata conceptual prin desen, colaj, macheta, obiect, design si ambient, sunet si muzica, vestimentatie si fashion, performance si actiune, new-media si web-navigation, oamenii in cautare de ceva nou si interesant, de placere si confort, sunt incurajati la realizarea ideilor personalizate prin activitati practice dintre cele mai variate.

Ne vedem intr-un spatiu interior generos, includem si un minibar cu gustari de sezon revigorante si obtinem un mic meeting creativ pe care ni-l dorim cat se poate de productiv si benefic pentru actualitate.

Pe parcursul acestui workshop avem in vedere aparitia unei comunitati implicate in activitati utile la nivel local, regional, national, continental, global.

INFO

Lunatic – Coffee space, book store and art events

Str. Albinet 40

www.facebook.com/thelunaticmaanstijl

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: