WORKSHOP / “THE PROMISE – zoom on wedding details”

Afis The Promise - workshop

The Gathering, primul nume in organizarea de evenimente zonale si locale, vine cu o actiune in premiera in Iasi: un workshop dedicat viitoarelor mirese ce-si doresc o nunta de basm. Workshopul are loc pe 13 mai 2012, inregistrarea participantilor incepand cu ora 13:00 la Cafepedia (parter Moldova Mall).

Promisiunea este de a prezenta, in numai cateva ore, o perspectiva aprofundata asupra organizarii intr-un mod profesional a unei nunti. Participarea la acest workshop va clarifica elementele importante in planificarea unei ceremonii cu surprize exculsiv placute si lacrimi numai de fericire.

De la primul ‘da’, pana la ceremonia in sine si decolarea in luna de miere, vor fi prezentate idei si propuneri concrete de organizare ale acestor etape. Orice nunta memorabila este in sine o poveste, cea a doi oameni ce-si promit dragostea pentru totdeauna. Pentru ca povestea ceremoniei sa curga lin, trebuie sa existe un concept personalizat pentru nunta, bazat pe personalitatile mirilor, cat si un decor splendid pentru desfasurare. The Gathering joaca rolul de ursitoare in acest proces atat de complicat si (uneori) stresant, cum numai miresele stiu.

Workshopul are loc pe 13 mai 2012, inregistrarea participantilor incepand cu ora 13:00 la Cafepedia (parter Moldova Mall).

BILETE

Inscrieri pana pe 8 mai 2012 la nr. de telefon 0744.508586 | 0757.147974 sau office@the-gathering.ro, www.facebook.com/thegathering.ro. Pentru acces se plateste o taxa de 80 lei /cuplu sau 50 lei/persoana.

INFO

facebook.com/thegathering.ro

Email: office@the-gathering.ro

Inscrieri: 0744.508586; 0757.147974

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: