Work and Travel – Targ de joburi SUA

Ce student NU își dorește mai mulți PRIETENI, mai multe DISTRACȚII și bineînțeles… mai mulți BANI? Sau să viziteze LOCURI pe care le-a văzut doar în FILME? Dacă și tu ești un STUDENT, care își dorește mai mult din cele enumerate mai sus, dar nu te-ai înscris ÎNCĂ în programul Work & Travel SUA…

Esti invitat să participi la unul dintre cele mai POPULARE TÂRGURI ale anului din IAȘI… Targ de Joburi pentru programul WORK & TRAVEL SUA – prezentat și susținut de USTravel!

Acolo vei primi suficiente informații despre cum ai putea economisi $600 de dolari, dacă vei pleca la vară în SUA, ca să trăiești experiența studenției tale! În plus, oportunitatea de a gusta puțin din VISUL AMERICAN mai vine la pachet acum și cu 2 CADOURI din care poți alege:

  •  $100 dolari pentru fiecare prieten recomandat (ca să pleci cu mai mulți bani în buzunar și însoțit de cine vrei)

SAU

  • Te inscrii cu doar un prieten si primesti GRATIS o excursie la SURF in Africa de Sud (ți se vor oferi și lecții de surfing)

Dincolo de asta, mai trebuie să știi că: A mai rămas puțin TIMP și SEZONUL se ÎNCHEIE. Așadar… TIMPUL e scurt, iar ceea ce USTravel oferă ACUM este UNIC pe PIAȚĂ! Mai multe detalii vei primi LIVE la eveniment.

Esti asteptat cu drag la IAȘI, pe data de 19 martie, hotel UNIREA SPA, ora 10:00.

INFO

www.facebook.com/ustravel.agency

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: