Wizz Air recruteaza la Iasi

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa*, își continuă eforturile de recrutare în Europa, inclusiv în România, și urmărește să angajeze mai mulți însoțitori de zbor și piloți în cadrul bazelor din rețeaua sa. 

Cei care au visat dintotdeauna la o carieră în nori și doresc să participe se pot înscrie aici

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de zbor, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul următoarelor două luni. Acestea vor avea loc în Iași, Timișoara, Bacău, Cluj-Napoca și Craiova, oferind însoțitorilor de zbor aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air și de a aplica în aceeași zi pentru o poziție vacantă în echipa companiei aeriene. Astfel, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Wizz Air încurajează înscrierile însoțitorilor de zbor experimentați, precum și pe cele ale doritorilor fără experiență. Însoțitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, oferirea unui salariu în timpul perioadei inițiale de instruire, uniformă gratuită, bilete nelimitate pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie, dar și un program lunar de lucru anunțat în fiecare lună. Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de oportunități interesante de a progresa în carieră în cadrul Wizz Air, care este prezentă acum în peste 50 de țări.

Eforturile de recrutare ale Wizz Air în România vin în contextul unei perioade de expansiune continuă a companiei aeriene, care oferă în acest moment o varietate de rute către destinații din toată Europa de pe aeroporturile din țară. De la intrarea sa pe piața din România în 2006, Wizz Air a oferit rute către destinații populare și neexploatate pentru pasagerii români, creând locuri de muncă, stimulând economia locală și sporind conectivitatea în regiune.

În același timp, Wizz Air recrutează noi piloți, care vor avea oportunitatea de a opera flota modernă, nouă și sustenabilă a companiei aeriene, formată din aeronave Airbus A320 și A321 și aflată în continuă creștere. Compania aeriană întâmpină înscrierile venite din partea comandanților și prim-ofițerilor experimentați, precum și din partea celor fără nicio experiență de zbor. Candidații interesați pot aplica online aici: https://careers.wizzair.com/go/Pilot-Jobs/5258601/

PROGRAM

  • 17 februarie 2022 Hotel Dumbrava Business Resort, Strada Dumbrava Roșie 2, Bacău
  • 18 februarie 2022 Confort Hotel, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
  • 25 februarie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
  • 8 martie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
  • 11 martie 2022 Hotel Confort, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
  • 17 martie 2022 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
  • 17 martie 2022 Hotel Dumbrava Business Resort, Strada Dumbrava Roșie 2, Bacău
  • 18 martie 2022 Hotel Timișoara, Strada Mărășești 1-3, Timișoara
  • 24 martie 2022 Hotel Rexton, Strada Carol I 49, Craiova

*În baza clasamentului Sustainalytics.  

INFO

wizzair.com

www.facebook.com/wizzaircom

Instagram: @wizzair

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: