Within the Nova si Seven Hills @Underground Pub

Formatia timisoreana Within the Nova concerteaza in premiera la Iasi alaturi de Seven Hills in cadrul turneului Infinite Cycles 2017! Un eveniment prezentat de catre Underground Pub & Critical Bookings. Joi 20 Aprilie, Ora 21:00 @Underground The Pub

Within the Nova este o trupă metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.

Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, şi tematici atmosferice.

29 Februarie marchează debutul trupei cu single-ul ”Forsake the Crown” iar în 16 Mai, Within the Nova a lansat al doilea single intitulat ‘Ground Zero’ sub forma unui lyric video.

In urma unui sondaj de opinie adresat fanilor despre cover-ul pe care Within the Nova avea sa il interpreteze, trupa a lansat single-ul ”E.T.” (Katy Perry) pe data de 18 Iulie 2016.

Pe data de 1 Septembrie, trupa semneaza cu casa de discuri britanica ‘The Snakes on Fire Records’ sub egida caruia urmeaza sa isi scoata pe piata primul material discografic intitulat ”Infinite Cycles” in Aprilie 2017.
Within the Nova lansează videoclipul pentru ‘The Idealist’ în data de 10 Noiembrie 2016.

Follow WTN: Facebook; YouTube; Twitter

Seven Hills este o trupă de metalcore/metal modern fondată în Iasi, in octombrie 2015, compusa din Dragos Ciobanu la voce, Ciprian Corcioveanu la chitari, Catalin Dumitrache la bass si Ovidiu Punei la tobe. Pe langa Dragos, Catalin si Ciprian, din componenta originala au mai facut parte Marin Cirtita la chitari si Andrei Timofti la tobe; acestia fiind membri ai trupei în perioada octombrie 2015-iulie 2016.

Pe 22 februarie, trupa si-a făcut debutul online, lansand primul single/demo “Tragedy” pe Youtube și pe Bandcamp. Debutul live a venit 4 zile mai târziu, cand trupa a deschis cea de a doua zi a festivalului Rock’N’Iasi Winter Edition 2016, urmat in lunele urmatoare de concerte in Chisinau, Suceava, Iasi, bifand si o prezenta la Rock’N’Iasi Open Air.

In aceste luni au impartit scena cu trupe ca Bucovina, Till Lungs Collapse, Asemic sau Implant Pentru Refuz. In august, atat Andrei (tobe) cat si Marin (chitara) au părăsit trupa din diverse motive. In luna octombrie a anului 2016, trupei s-a alăturat la tobe Ovidiu Punei, noutate oficilalizată pe pagina de facebook a trupei in luna decembrie. Primavara lui 2017 va aduce si revenirea pe scena a trupei după o perioadă de 8 luni fara activitate live.

Contact Seven Hills: Facebook; YouTube; BandCamp

BILETE

Pretul biletelor va fi anuntat in curand.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: