„Winter Wonderland”, festivitatea de premiere a concursului de creație literară în limba engleză

Festivitatea Premiere Winter Wonderland afis iasi 2013UPDATE: Festivitatea de premiere a concursului Winter Wonderland

Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi, prin Compartimentul American Corner organizează miercuri, 18 decembrie 2013, de la ora 14, festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului de lucrări în limba engleză Winter Wonderland.

Concursul s-a adresat elevilor ieșeni din ciclul primar, gimnazial şi liceal din județul Iași, care au fost invitați să trimită lucrări literare originale, în limba engleză, având ca temă titlul ediției din acest an a concursului: Winter Wonderland. La festivitatea de miercuri sunt invitați toți cei peste 70 de participanți care s-au înscris în concurs.

Ca și la edițiile anterioare cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-o carte care va intra în colecțiile bibliotecii. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică şi premii surpriză împreună cu un exemplar din lucrarea publicată.

ANUNȚ CONCURS: Biblioteca Judeţeană Iaşi lansează concursul de creaţie literară în limba engleză Winter Wonderland

Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi prin Compartimentul American Corner lansează cea de-a IV-a ediţie a Concursului de creaţie literară în limba engleză cu titlul Winter Wonderland. Participanţii trebuie să scrie o lucrare literară originală (povestire, eseu, poezie etc.) pe tema dată (titlul concursului).

Concursul se adresează elevilor ieşeni din ciclul primar, gimnazial şi liceal din judeţul Iaşi. Tinerii autori trebuie să fie înscrişi la bibliotecă şi lucrările să îndeplinească următoarele condiţii:  să fie scrise in limba engleză,  să  fie originale, să aibă între 500 şi 700 de cuvinte.

ÎNSCRIERI

Textele, în format electronic, pot fi trimise la adresa de e-mail americancorneriasi@gmail.com. Data limită de predare a lucrărilor este 1 decembrie 2013. Regulamentul complet al concursului este disponibil online, la adresa: bjiasi.wordpress.com/winterwonderland.

Jurizarea va avea loc în perioada 2 – 6 decembrie 2013 iar festivitatea de premiere în săptămâna 16 – 20 decembrie, data şi ora exactă urmând a fi transmise tuturor participanţilor la începutul lunii decembrie.

Ca şi la ediţiile anterioare cele mai apreciate lucrări vor fi publicate, cu sprijinul unei edituri, într-o carte care va intra in fondul bibliotecii. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică şi premii surpriză împreună cu un exemplar din lucrarea publicată.

INFO

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ „GH. ASACHI” IAŞI

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la tel. 0758804011, pe e-mail (americancorneriasi@gmail.com) sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene Iaşi (Bd. Ştefan cel Mare nr. 10) la Compartimentul American Corner.

www.bjiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: