Winter fest | Revelion 2019, Păltiniș

Cel mai nou concept de evenimente muzicale din România, Miazănoapte, va avea loc în stațiunea Păltiniș (30 km de Sibiu) în perioada Revelionului, în intervalul 31 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019.

Organizat de Miazănoapte EVENTS și gândit ca un winter fest, evenimentul promite iubitorilor de muzică (și nu numai) un final de an surprinzător, plin de distracție, voie bună și sporturi albe, într-un cadru natural deosebit: munții Cindrel, în pitoreasca stațiune montană de la Păltiniș. Gazda evenimentului este resortul Arena Platoș Păltiniș.

Mai mult decât un festival de muzică, la Miazănoapte distracția de noapte se împletește cu cea pe timp de zi, organizatorii pregătind trei scene de muzică (1 cort încălzit și 2 variante outdoor), activități în resort, partipanții putând, de asemenea, să schieze, să se dea cu placa, să admire panorama munților Făgăraș din vârful pârtiilor, să se petreacă în Apres-Ski Bar și multe altele.

Unii din cei mai apreciați dj și formații ale momentului (peste 30 de artiști) și-au anunțat prezența în cadrul proiectului: GHETTO FUNK ALLSTARS (UK), CTC, GOLAN, DANCEFLOOR OUTLAWS (UK), NOPAME, VLAD DOBRESCU etc.

Tematica festivalului este “Back to the 80s”. Un mix eclectic și colorat, specific anilor `80 se va regăsi în toată campania de branding și de promovare, precum și în elementele decorative ale evenimentului propriu-zis. Dress code-ul va fi, de asemenea, adaptat tematicii; participanții sunt așteptați în salopete colorate, costume de ski neon și accesorii vintage.

BILETE

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul kompostor.ro: https://www.kompostor.ro/evenimente/8623-miaznoapte-winter-fest. Varianta de abonamente early bird s-a epuizat (sold-out) iar până în 4 decembrie costul unui abonament este de 129 lei. După această dată, biletele pot fi cumpărate la prețul de 159 de lei.

INFO

www.facebook.com/miazanoaptewinterfestival

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: