White Walls LIVE @Underground Pub

white-walls

White Walls revine in Iasi la inceputul lunii noiembrie  a acestui an. Ii puteti asculta intr-un concert ce va avea loc pe 3 noiembrie 2016, de la ora 20:00, in Underground Pub. In deschidere: Subliminal Damage.

După o pauză conjuncturală, White Walls revine cu un nou material, acompaniat de videoclip. Piesa se intitulează “Death Follows Me” şi este primul produs de studio scos de constănţeni din 2013, când au lansat LP-ul “Escape Artist”. Materialul marchează şi prima înregistrare cu Andrei Ilie (tobe – ex-Days Of Confusion), care l-a înlocuit în live-uri pe Marian Mihăilă începând cu 2015.

Death Follows Me este o piesă a cărei geneză a avut loc acum câţiva ani şi a constat iniţial într-un demo al lui Dasu (chitară), peste care am înregistrat nişte linii de voce. După tragedia de la Colectiv, care l-a smuls dintre noi, printre prea mulţi alţii, pe Tudor Golu, chitaristul Axial Lead, alături de care urma să cântăm în turneu, am avut câteva întâlniri “heart to heart” şi am decis că este foarte important pentru noi, ca dacă ieşim din nou la suprafaţă, atunci să o facem cu un material nou”, a declarat Eugen (voce).

Dasu (chitară): „Melodia aduce nişte sunete noi pentru White Walls şi suntem foarte fericiţi că avem ocazia să le cântăm. Death Follows Me este o piesă despre entropie şi sună ca atare. La ultimul riff scade temperatura în “venue” cu 7-8 grade. E binesss.

White Walls este o trupă de Metal progresiv, Rock progresiv din Constanţa care activează din anul 2009. Trupa are ca membri pe Alexandru-Eduard Dascălu la chitară, Eugen Brudaru la voce, Şerban-Ionuţ Georgescu la chitară bas şi Andrei Ilie la tobe.

BILETE

Bilet: 25 lei. Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-21.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

“Ca pe vremuri 2” anunta line-up-ul final

Live o’clock la Cafeneaua Veche

Soft Jazz Night cu Transfer Maxi Band

Sound Travels w/ GOLAN (live) @Time Out

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: