White Walls continua din octombrie cu “Escapism Tour @Underground The Pub

white walls-underground

Incheind repaosul, White Walls revine in cluburi incepand cu Octombrie in cadrul “Escapism Tour”, pentru a continua promovarea albumului “Escape Artist”. “Escapism Tour” va însemna o serie de concerte in tara, unele chiar în premieră. In Iasi, gazda a concertului va fi Underground Pub, joi, 15 octombrie 2015, ora 20:30.

White Walls este o trupă de Metal progresiv, Rock progresiv din Constanţa, România care activează din anul 2009. Trupa are ca membri pe Alexandru-Eduard Dascălu la chitară, Eugen Brudaru la voce, Şerban-Ionuţ Georgescu la chitară bas şi Andrei Ilie la tobe.

Serban: “Dupa 5 ani in care a trudit alaturi de noi la identitatea WW, Marian ne-a rugat sa ii acordam o pauza pentru a putea fi mai aproape de familie si a-si rezolva o serie de prioritati. Pentru a duce mai departe acest … Escapism White Walls, ne sare in ajutor in spatele tobelor prietenul nostru Andrei Ilie (Days of Confusion). Andrei a sustinut deja primul concert White Walls si va continua cu noi pentru majoritatea angajamentelor. Marian este si va ramane membru fundamental al trupei, continuandu-si aportul in plan muzical si chiar managerial

Marian: “Vine acel moment in viata, cand trebuie sa acorzi cel putin acelasi timp pe care l-ai acordat pasiunii pentru muzica si scena si altora. Mai apropiati. Asta pentru a reusi sa dai echilibru la tot ce ti se intampla pe termen lung. Nu plec nicaieri, desi am plecat …putin.

Turneul national incepe in octombrie, iar datele confirmate până în prezent sunt următoarele: 15 Oct – Underground, Iasi; 16 Oct – Place Pub, Galati; 12 Nov – Fabrica, Bucuresti; 13 Nov – TBA, Brasov; 14 Nov – Hard Club, Cluj”

BILETE

Bilet: 15 lei. Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: