”White Friday” with SoundCheck Band

white-friday

Friend’s-Lounge Copou va invita vineri, 21 noiembrie, începând cu ora 21:30 la un nou concert al celor de la SoundCheck Band, perfect pentru o seara de vineri.

Trupa Soundcheck a luat nastere in toamna anului 2008. Primul concert a fost de mare succes avand frumoase ecouri in presa ieseana (scrisa si audiovizuala). Apoi au urmat participari la o serie de festivaluri: Festivalul de Muzica Usoara “Gaudeamus” Brasov 2008, unde au obtinut 4 premii intai la 4 categorii diferite , Festivalul “Iasi Music Star” unde au obtinut 3 premii intai, la categorii diferite, si Trofeul Festivalului.

Adevaratul salt a avut loc odata cu participarea la Selectia Nationala Eurovision 2009, fiind prima trupa ieseana care participa la acest concurs. Piesa cu care au intrat in concurs se numeste “You are my love” si este compusa de Catalin Hutanu-pianistul trupei. Confirmarea s-a produs 3 luni mai tarziu cand au aflat ca au trecut de preselectia pentru Cerbul de Aur 2009 unde au cantat 2 piese: “Tudorito nene” (prelucrare folclorica) si “Senorita”( Justin Timberlake),in colaborare cu actualul castigator al concursului X-Factor, Andrei Leonte .

In 2010 a participat la un proiect de muzica house-clubing in colaborare cu DJ-ul Geo da Silva, in cadrul caruia a facut un mic turneu al principalelor televiziuni de pe piata romaneasca : ProTv, Antena1, Antena2, Kanal D si incheind cu un concert la discoteca Ring din Costinesti.

In prezent , SOUNDCHECK-ul imbina armonios cele doua laturi ale existentei artistice pe piata muzicala:

  • “trupa de cover” – la nunti , petreceri private etc. unde abordeaza aproape toate genurile muzicale existente (de la muzica usoara romaneasca si internationala, cafe-concert , dance, latino ,reggae, disco, pop ,rock’n roll , pop-rock, jazz , house, etc. pina la “ale noastre faimoase genuri populare” – sarba, hora, batuta, geampara, etc. din toate zonele folclorice romanesti,.. de la cele mai vechi slagare pina la cele mai noi hit-uri)
  • “trupa -artist”- compozitii si prelucrari personale prezentate in festivaluri , concerte , emisiuni radio si tv.
    Studiile superioare in domeniul muzicii ii propulseaza spre teritoriul creatiei, reusind sa puna o amprenta personala fiecarei melodii,… melodie ce reprezinta o piesa de puzzle in creatia show-ului total.

Componenta: Voce-Robert Popescu; Voce-Ira Sacenco; Backing Vocals-Anca Serban; Pian&Claviaturi,Acordeon-Catalin Hutanu; Claviaturi-Silviu Hutanu; Saxofon-Alex Jaxx; Tobe-Ticu Hutanu

ACCES

Intrarea liberă in limita locurilor disponibile. Rezervări la numărul de telefon 0726196323.

INFO

Friend’s Iasi

Bd. Carol I, 700506

www.facebook.com/friendsiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: