”Weekenduri muzicale la Palatul Roznovanu”: recitaluri ”Descantec” si ”The Iron Cross”

weekenduri muzicale-roznovanu

Primăria Municipiului Iași și Asociația „Excelență pe Portativ” continuă și în acest sfârșit de săptămână evenimentul „Weekenduri la Palatul Roznovanu”.

Sâmbătă, 27 august, de la ora 18:00, sunteți așteptați la spectacolul susținut de grupul vocal-instrumental de muzică acustică, Descântec din Iași. Componența trupei Descântec este următoarea: Cristina Dima- voce, Radu Andrei – chitară, Cătălin Albu – percuție, Andrei Pșait – bas, Vlad Parfene – clape.

Duminică, 28 august, de la aceeași oră, aceeași locație, veți avea plăcerea de a asista la concertul susținut de tinerii din trupa de rock, The Iron Cross. Cei șase adolescenți ce compun trupa sunt: Andrei Cerbu – chitară și voce, Bogdan Stan – tobe, Miruna Harter – chitară bass, Sergiu Teclici – chitară, Andreea Munteanu – voce, Alexia Urtoi – voce.

Concertele vor avea loc pe Pietonalul Ștefan cel Mare, în fața sediului Primăriei, având rolul de a spori atractivitatea zonei centrale a oraşului, dar şi de a pune în valoare tinerele talente locale, oferindu-le o şansă în plus de promovare. În caz de vreme nefavorabilă, manifestările se vor muta în Sala Mare a Palatului Roznovanu.

INFO

Primaria Iasi

www.primaria-iasi.ro

www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiIasi

PE ACEEASI TEMA:

Romania s-a nascut la Iasi – 23, 24 ianuarie 2017. PROGRAM

Street To Stage FEST la CCS Iasi

Concertul de colinde „Christmas Bells – Merci Band” va avea loc la Palatul Roznovanu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ, FOTO, VIDEO ,,MEMORIA SPAȚIULUI” – FELIX AFTENE

Recital extraordinar: ”Omagiu veteranilor de razboi” @Aula BCU Iasi

O expoziție de excepție: „Psaltirea de la Dragomirna, mărturie a artei creștine”

FIE 2017 / Întîlnire cu Ion Dichiseanu la Ateneul din Iași

Scrie un comentariu: