Weekend-ul iubirii, la Little Texas

little texas

Ești așteptat la Little Texas pentru a sărbători week-end-ul iubirii, de vineri, 12 februarie până duminică, 14 februarie. Trei zile pline de dragoste în care veți fi surprinși cu detalii pregătite din inimă, cadoul echipei Little Texas pentru îndrăgostiți.

Decorul special, cu elemente romantice este cadrul perfect pentru prânz sau cină romantic alături de persoana iubită. Aveți posibilitatea să savurați preparate din meniul a-la-carte sau din meniul „All you need is love…”: piept de rață pregătit la cuptor, Sweet Strawberry Nachos, tartă cu vanilie aromată și Sweet Almond Honeycomb sunt câteva dintre combinațiile care vor impresiona.

Tradiția se respectă și anul acesta, Little Texas lansand pentru acest week-end special Love Burger, din carne de vită proaspăt tocată și ingrediente inedite, îmbinate cu pasiune și dragoste într-o chiflă în formă de inimă.

Vinurile selectate din noua Carte de Vinuri Little Texas vor completa poveștile de dragoste și magia iubirii.

Sâmbătă, 13 februarie și duminică, 14 februarie, de la ora 18.00 surprizele pentru îndrăgostiți sunt momentele de soft blues și jazz live susținute de Alexandra Chirica și Alex Jaxx.

Sărbătorește dragostea la Little Texas!

REZERVARE

Detalii și rezervări: 0741.740.740.

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

www.facebook.com/LittleTexas.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: