Weekend Distractiv pentru copii la Clubul Esteli

Programul Weekend Distractiv pentru copii, organizat de Clubul Esteli, se desfasoara in fiecare sambata in intervalul orar 10.00-16.30.

Activitatile desfasurate sunt:

Mind Lab de la 10.30-11.30 (Nota: Sesiunile Mind Lab se sustin cu grupuri de minim 12 copii, apropiati ca vârsta. Ele încep după constiuirea grupei. Persoanele care doresc sa se inscrie, trebuie sa completeze formularul: goo.gl/forms/knVDQ0fZQUFeYm393
-Abonamentul este de 80 lei/luna

Engleza Cambridge (Nota: Orele de Engleza Cambridge se sustin cu grupuri de minim 10 copii,  apropiati ca vârsta si nivel (copiii sunt testati inainte). Ele încep după constiuirea grupei. Persoanele care doresc, trebuie sa completeze formularul: goo.gl/forms/knVDQ0fZQUFeYm393
-Abonamentul variaza in functie de nivelul grupei.

Programul prelungit, in interval orar 11.30-16.30, cu masa asigurata, care cuprinde:

  • Jocurile copilariei in aer liber;
  • Un atelier tematic stabilit pentru fiecare sambata (Atelierele sunt programate in functie și de solicitarile copiilor) poate fi de tipul: – (jocuri de societate: Monopoly, catan, SevenWonders, Alias, Ticket to ride, Love Letter, Bohnanza, Saboteur, Rezistenta, MammaMia, Mikado Spiel, Pandemic, Four in a Row, Citadele, etc.,  – atelier olarit,  – atelier de gatit,  – AEROMODELISM – ateliere de creatie – program SURVIVOR (colindam prin imprejurimi si invatam tehnici de supravietuire) – ateliere specifice sarbatorilor (Halloween-felinare din bostani, Craciun, Paste, 8 Martie, 1 Iunie, etc.)
  • Alte activitati, precum: ziua de biciclete/sanius-in functie de anotimp, plimbari cu caruta prin padure, excursii, vizite la diferite obiective, foc de tabara, etc. La solicitarea parintilor, in cadrul clubului se pot organiza si alte activitati contra-cost, cu specialisti din domeniu: Karate, sah, retorica, etc.

Nota: În cadrul Programului prelungit se accepta copii cu varsta de minim 6 ani.

INSCRIERE

Inscrierile se pot face completand formularul: goo.gl/forms/knVDQ0fZQUFeYm393. Ateliere/activitatile sustinute in fiecare zi de sambata, vor fi afisate, in fiecare zi de marti, pe pagina de facebook Club Esteli – activitati recreative si servicii educationale pentru copii.

INFO

Clubul Esteli

Aroneanu 199 B, Iasi ( la 5 minute de restaurantul Litlle Texas )

Telefon:0725.219.179

E-mail: contact.esteli@gmail.com

FB: www.facebook.com/ClubEsteli/

PE ACEEASI TEMA:

Atelier Creativ: „La un ceai cu zânuțele, în grădina Toamnei!”

Atelier de sculptat dovleci

Copiii pregatesc desert, duminica, la Iulius Mall

Ateliere de educație antreprenorială pentru copii la Iași: Punguța cu (mai mult) de doi bani

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Uber ajunge la Iași. Actorul Marius Manole, primul utilizator care a încercat serviciul în Iași

1500 de carti donate pentru bibliotecile din mediul rural. Campania Iulius Mall continua!

Asociația Trei Vieți organizează vineri, 22 februarie 2019, ”Recolta Inimoasă”

Dragoș Mărgineanu, București – Experiment în muzică @Re-Generator

Scrie un comentariu: