Week-end plin cu tenis de masă la Iaşi

tenis-masa

In acest week-end vor avea loc în Iaşi două atractive competiţii de tenis de masă în organizarea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret şi a Clubului Sportiv Municipal.

Prima manifestare este întâlnirea de baraj în cadrul Diviziei B dintre echipa ieşeană şi Muncitorul Reşiţa. Începând cu ora 9:00, la Sala Polivalentă se dispută Cupa Independenţei, o competiţie cu o secţiune de amatori şi una open, la care pot participa şi jucători legitimaţi.

Despre meciul de sâmbătă, antrenorul CSM, Gigi Ciobotaru, o consideră dificilă, mai ales că în formaţia oaspete evoluează un fost dublu campion naţional, Cristian Ignat” “Orice rezultat este posibil, sper să câştigăm, mizez pe omogenitatea băieţilor mei”, a spus antrenorul. În ceea ce priveşte competiţia de la Sala Polivalentă, cupele, medaliile şi diplomele sunt pregătite!

Cupa Independentei se va juca duminica, 10 mai 2015, in SALA POLIVALENTA, de la orele 9:00 pana la final. Vor fi 10 mese, 4 pentru Master’s si 6 pentru Amatori. Grupele vor avea 6, 7 , 8 jucatori, din care se vor califica in eliminatorii, la Master’s primii 4, intr-o formula de 16, dupa locul din grupa, la amatori primii 5, cu doua BYE, intr-un sistem eliminatoriu de 32. Se va juca si ,,finala mica ”.

Numarul maxim de jucatori – 80, dupa regula -primul venit, primul servit.  Inscrieri se fac la sala, taxa este de 20 lei, exceptand copii, pensionarii si persoanele cu dizabilitati. Se va asigura apa minerala, cafea, se pot comanda si sandwich-uri sau pizza.

Sursa: Ziarul de Iasi, tenisdemasa.ro

INFO

www.tenisdemasa.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Rotacup” – turneu de tenis de masa cu scop caritabil

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: