Week-end dedicat jocurilor de societate, la Iulius Mall

Iullius Mall week end jocuri de societate afisÎn week-end, la IULIUS MALL IAȘI se organizează cel mai mare eveniment din nord-estul ţării destinat pasionaţilor jocurilor de societate. Toţi cei care doresc să îşi testeze abilităţile de buni strategi sunt invitaţi, în perioada 4 – 5 octombrie 2014, la competiţiile Lex Hobby Con, prilej de distracţie cu prietenii sau familia. Clienţii pot participa gratuit la peste 200 de jocuri sau pot admira tactica celor experimentaţi. Premiile pregătite de organizatori sunt în valoare de peste 10.000 de lei.

Sâmbătă, de la ora 10.30, la parterul IULIUS MALL îşi dau întâlnire la concurs iubitorii „Magic the Gathering”, cel mai cunoscut joc de cărţi colecţionabile din lume, unde pot câştiga premii în valoare de peste 6.000 de lei. Duminică, de la ora 13.00, profesioniştii se vor duela pentru calificările la Campionatul Naţional de Coloniştii din Catan, cel mai popular board game din România. Cei mai iscusiţi participanţi vor fi recompensaţi cupremii de peste 1.000 de lei.

Evenimentul are şi o secţiune special dedicată angajaţilor din firmele IT locale. Provocarea dedicată exclusiv echipelor din domeniul tehnologiei ieşene presupune înfruntări în cele mai atractive jocuri de strategie.

INFO

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: