Webstock 2014, cea mai mare conferinta de social media din Romania

webstock-2014-bucuresti-afis— 26 SEPTEMBRIE 2014 — JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL —

Pe 26 septembrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2014, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru al saptelea an consecutiv.

Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

TRANSMISIE LIVE

Saptamana aceasta are loc #webstockro! Cei care nu vor ajunge la eveniment, il pot urmari live pe www.webstock.ro!

PROGRAM

Program

9:00 – 13:30 – CONFERINTE

In prima parte a zilei, cele doua sesiuni de conferinte vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie.

9:00 – 11:00 – Sesiunea I

New Trends

Viteza cu care tehnologia avanseaza, dar si cresterea semnificativa a mediului online ca mijloc de promovare, aduc permanent schimbari in comunicare si Social Media. Sesiunea evidentiaza cele mai noi tendinte din industrie, dar si  oportunitati actuale.

11:30 – 13: 30 – Sesiunea II

Inspired to inspire

Cunoastem zilnic oameni care ne inspira, care ne motiveaza sa fim mai buni si sa ne dorim sa ajungem mai sus. In cadrul sesiunii veti patrunde in culisele unor povesti de succes si veti avea ocazia sa aflati secretele care stau in spatele unor reusite.

14:30 – 18:00 – MICRO-CONFERINTE

Dupa-amiaza, participantii vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfasurate in paralel.

Sectiunea “Blogging & Social Media”

14:30 – 16:00 – Sesiunea “Pro-blogging”

Sesiunea aduce in prim plan strategii si tactici eficiente in blogging, cresterea audientei pe bloguri, nise in blogging, proiecte speciale si multe alte aspecte corelate cu activitatile de blogging.

16.30 – 18.00 – Sesiunea “Creativity in Social Networks”

Cand concurenta este acerba, sa fii creativ este modul in care te poti diferentia mai usor si te poti face remarcat in retelele sociale. De ce este importanta creativitatea, care sunt cele mai bune studii de caz si tactici sunt cateva dintre aspectele pe care le vei afla in cadrul sesiunii.

Sectiunea “ Innovation in Communication”

14:30 – 16:00 – Sesiunea “Digital PR”

Nu mai este o noutate faptul ca digitalizarea a schimbat activitatile de relatii publice, nici ca orientarea oamenilor din industria de comunicare este tot mai mult spre mediul online. Relatia agentiilor cu bloggerii a devenit si ea mai stransa si comunicarea se indreapta intr-o alta directie. In cadrul sesiunii vei afla totul despre relatiile publice in era digitala.

16.30 – 18.00 – Sesiunea “Social Media Marketing”

Nu de putine ori ne intrebam de ce ar trebui sa utilizam un canal de comunicare in detrimentul altuia, ce functioneaza mai bine si de ce. Sesiunea va oferi idei si sfaturi despre marketingul in Social Media si va aduce in prim plan cele mai bune studii de caz.

Sectiunea “Mobile Trends”

14:30 – 16:00 – Sesiunea “Monetization”

Afla oportunitatile actuale de monetizare a aplicatiilor mobile si cele mai bune studii de caz din domeniu. Descopera care sunt cele mai utilizate metode de monetizare de catre specialisti.

16.30 – 18.00 –  Sesiunea “Development”

Sesiunea isi propune sa ii aduca in acelasi loc pe actuali dezvoltatori de aplicatii mobile, dar si pe cei care vor sa fie la curent cu noutati din acest domeniu. Vor fi prezentate inovatii tehnologice dar si resurse prezente pe plan local.

19:00 – 20:30 WEBSTOCK AWARDS

Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

ÎNSCRIERI

Cei interesati sa participe la eveniment, au mai multe modalitati de inscriere. Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului si isi vor asigura un loc gratuit la eveniment. Profesionistii in comunicare si social media pot solicita invitatii gratuite pentru seminariile dedicate, iar cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

INFO

2014.webstock.ro

www.facebook.com/webstock

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: