WEBINAR | Industry 4.0 – Mentenanța întregii companii prin software specializat

Sunteti invitati să participați  miercuri, 3 iunie, de la ora 11:00, la webinarul de Industry 4.0 – Mentenanța întregii companii prin software specializat.  Evenimentul este destinat înțelegerii rolurilor, instrumentelor, metodelor și a celor mai bune practici care trebuie utilizate în procesul de managementul mentenanței utilizând un software specializat.

Pentru multe organizații, managementul mentenantei poate reprezenta aproape jumătate din bugetul operațional. Echipamentele își pot crește fiabilitatea de la 35% la 50% după implementarea unui sistem eficient CMMS. În plus, îmbunătățirea managementului tichetelor/comenzilor de lucru poate crește economiile cu 5-15%, iar optimizarea stocurilor poate reduce costurile cu alte 20 de procente.

Webinarul este cu înscriere gratuită și se adresează mediului de business și în mod special: managerilor și directorilor departamentelor de mentenanță și întreținere; inginerilor din departamentele de mentenanță și întreținere; companiilor care oferă servicii de mentenanță în mediul industrial sau mentenanța clădirilor; companiilor care asigură servicii de mentenanță.

Participați la Webinar și beneficiați de Voucher Promoțional de utilizare gratuită timp de 1 luna a Softului pentru Managementul Mentenantei KMR. Înregistrarea gratuită la următorul linkquartzmatrix.webex.com/quartzmatrix.

SPEAKERI

Ștefan GIURCA – Business Developement Manager, IOT Solutions (Quartz Matrix); Mircea COSTEA – Șef Serviciu Investiții (Comelf); Elemer Orban CSABA – Coordonator Mentenanță (Comelf)

AGENDA WEBINAR

11:00 – Deschidere
11:05 – Soft Managementul Mentenanței KMR – Proces complet de implementare și rezultate așteptate (Ștefan Giurca – Quartz Matrix)
11:35 – Procesul de reducere a costurilor prin managementul mentenanței – ROI & IOT (Ștefan Giurca – Quartz Matrix)

Invitații, Elemer Orban Csaba și Mircea Costea (Specialiști Management Mentenanță – Comelf S.A.) împărtășesc secrete din experiența proprie în procesul de management mentenanță. Discutați și analizați împreună cu aceștia cele mai eficiente metode de reducere a costurilor.

INFO

Quartz Matrix 

www.quartzmatrix.ro

www.facebook.com/QuartzMatrix

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: