WE WANT TECHNO @ Ciric Iasi

we-want-techno

Evenimentele WE WANT TECHNO au inceput acum mai bine de 2 ani si de atunci s-au bucurat de sustinerea publicului si de o crestere constanta a acestuia. Inca de la inceput au incercat sa tina o legatura stransa cu publicul si astfel au descoperit ca vin oameni din toate colturile tarii special pentru aceste evenimente. Asa le-a venit ideea de a face evenimente WE WANT TECHNO si in alte orase.

Prima oprire a fost Timisoara, iar acum se pregatesc pentru intalnirea cu voi si minunatul Iasi, sambata, 26 noiembrie 2016, de la ora 22:00. Sunt convinsi ca va fi o seara memorabila si sunt pregatiti sa lege o prietenie frumoasa si de durata cu voi.

Pentru ca prima intalnire este mereu foarte importanta, au pregatit un line-up special. Luigi Madonna vine pentru a 3-a oara in cadrul unui eveniment WWT, dar se va afla pentru prima data in Iasi, asa ca pregateste ceva cu totul special. La pupitru vor mai urca: Mirror States, Back on Wax si Bu Go. Visuals: vloop

Locatie: Ciric Iasi (Cort incalzit). Start: 22.00. INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA

ACCES

Accesul se face pe baza Pass-urilor gratuite. Pentru a intra in posesia Pass-urilor tot ce trebuie sa faceti este sa dati SHARE evenimentului si sa TAG-uiti prietenii cu care vreti sa veniti la eveniment, apoi sa mergeti la College Bar & Grill incepand cu 14 noiembrie pentru a ridica pass-urile. O persoana poate sa ia pentru tot grupul. Pentru mai multe detalii contactati via Facebook: – Ionut Vitan; – Catalin Rata; – Razvan Chitac.

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: