WE WANT TECHNO @ Ciric Iasi

we-want-techno

Evenimentele WE WANT TECHNO au inceput acum mai bine de 2 ani si de atunci s-au bucurat de sustinerea publicului si de o crestere constanta a acestuia. Inca de la inceput au incercat sa tina o legatura stransa cu publicul si astfel au descoperit ca vin oameni din toate colturile tarii special pentru aceste evenimente. Asa le-a venit ideea de a face evenimente WE WANT TECHNO si in alte orase.

Prima oprire a fost Timisoara, iar acum se pregatesc pentru intalnirea cu voi si minunatul Iasi, sambata, 26 noiembrie 2016, de la ora 22:00. Sunt convinsi ca va fi o seara memorabila si sunt pregatiti sa lege o prietenie frumoasa si de durata cu voi.

Pentru ca prima intalnire este mereu foarte importanta, au pregatit un line-up special. Luigi Madonna vine pentru a 3-a oara in cadrul unui eveniment WWT, dar se va afla pentru prima data in Iasi, asa ca pregateste ceva cu totul special. La pupitru vor mai urca: Mirror States, Back on Wax si Bu Go. Visuals: vloop

Locatie: Ciric Iasi (Cort incalzit). Start: 22.00. INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA

ACCES

Accesul se face pe baza Pass-urilor gratuite. Pentru a intra in posesia Pass-urilor tot ce trebuie sa faceti este sa dati SHARE evenimentului si sa TAG-uiti prietenii cu care vreti sa veniti la eveniment, apoi sa mergeti la College Bar & Grill incepand cu 14 noiembrie pentru a ridica pass-urile. O persoana poate sa ia pentru tot grupul. Pentru mai multe detalii contactati via Facebook: – Ionut Vitan; – Catalin Rata; – Razvan Chitac.

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

PE ACEEASI TEMA:

Salsa d’OR @El Barin

Fratelli’s Crew!

Boboc Party in Coopers Club

Petrecere cu Adrian Gradinaru si Bogdan Balta @Tiki Village

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: