We Singing Colors lanseaza noul videoclip pe Facebook

We Singing Colors lanseaza clipul piesei “Giant wave of yesterdays”, azi, 9 mai, la ora 15, pe pagina oficiala de Facebook. Cel de-al patrulea video este montat chiar de cei doi si trage o linie in amintirile duo-ului bucurestean de “naïve electronics”, prin cadre filmate de-a lungul concertelor si plimbarilor prin tara care au contat in cei 2 ani de cand s-a infiintat.

In mai am implinit 2 ani de formatie si trebuia sa sarbatorim intr-un fel. Asa ca am umblat la casuta cu amintiri, prin hard-diskuri vechi, prin filmari uitate pe stick-uri si nu in ultimul rand prin telefon, acolo unde aveam majoritatea momentelor care ni se pareau noua misto. Le-am pus cap la cap si a iesit Giant Wave of Yesterdays. Ne-am facut in primul rand noua un cadou, dar suntem siguri ca se vor regasi multi oameni in atmosfera nostalgica ce pluteste peste videoclip si piesa. Trecutul e destul de important si e important in ceea ce urmeaza sa facem. Il iubim la fel de mult ca pe vremurile ce vor veni.” – Roxana & Andrei.

O contributie mare in realizarea clipului au avut-o cei care au filmat mare parte din cadrele folosite: Adi Bulboaca, Claudiu Popescu si alti prieteni ai formatiei.

Piesa “Giant wave of yesterdays” a fost lansata initial pe soundcloud.com in 2012, fiind cantata de atunci constant in concerte. Ea poate fi ascultata aici, la pachet cu versurile:  https://soundcloud.com/wesingingcolors/we-singing-colors-giant-wave.

Urmatorul concert We Singing Colors va fi in Londophone, in luna iunie.

INFO

WE SINGING COLORS

www.facebook.com/wesingingcolors

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: