We Singing Colors lanseaza noul videoclip pe Facebook

We Singing Colors lanseaza clipul piesei “Giant wave of yesterdays”, azi, 9 mai, la ora 15, pe pagina oficiala de Facebook. Cel de-al patrulea video este montat chiar de cei doi si trage o linie in amintirile duo-ului bucurestean de “naïve electronics”, prin cadre filmate de-a lungul concertelor si plimbarilor prin tara care au contat in cei 2 ani de cand s-a infiintat.

In mai am implinit 2 ani de formatie si trebuia sa sarbatorim intr-un fel. Asa ca am umblat la casuta cu amintiri, prin hard-diskuri vechi, prin filmari uitate pe stick-uri si nu in ultimul rand prin telefon, acolo unde aveam majoritatea momentelor care ni se pareau noua misto. Le-am pus cap la cap si a iesit Giant Wave of Yesterdays. Ne-am facut in primul rand noua un cadou, dar suntem siguri ca se vor regasi multi oameni in atmosfera nostalgica ce pluteste peste videoclip si piesa. Trecutul e destul de important si e important in ceea ce urmeaza sa facem. Il iubim la fel de mult ca pe vremurile ce vor veni.” – Roxana & Andrei.

O contributie mare in realizarea clipului au avut-o cei care au filmat mare parte din cadrele folosite: Adi Bulboaca, Claudiu Popescu si alti prieteni ai formatiei.

Piesa “Giant wave of yesterdays” a fost lansata initial pe soundcloud.com in 2012, fiind cantata de atunci constant in concerte. Ea poate fi ascultata aici, la pachet cu versurile:  https://soundcloud.com/wesingingcolors/we-singing-colors-giant-wave.

Urmatorul concert We Singing Colors va fi in Londophone, in luna iunie.

INFO

WE SINGING COLORS

www.facebook.com/wesingingcolors

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: