Water Music Festival Ceahlau

Ia-ti bilet la cel mai spectaculos festival de muzica si sporturi de apa! Rafting, kayaking, parasailing, ski nautic, trasee offroad, vizite la stana, camping utilat 300 de corturi, curse aeriene cu elicopterul si avionul Bucuresti – Ceahlau si retur.

12 August – deschiderea festivalului, prezentare eveniment, prezentarea intentiilor viitoare ale festivalului in ceea ce priveste sustinerea comunitatii, dezvoltarea de noi oportunitati de bussines pentru localnici si protejarea mediului. Invitatii catre primari din zona, capitanul portului Bicaz, AJVPS, Parcul National Ceahlau, etc…

13 August – Open stage, activitati sportive, clubul nautic Outdooris sub egida Bicaz Kayak Fest organizeaza demonstratii nautice, incepand cu ora 20.00 organizatorii va propun proiectie de film pe un ecran imens in aer liber.

14 August – Open stage, activitati sportive, demonstratii nautice, concert Radu Captari.

15 August – Ziua Marinei – Redeschiderea Debarcaderului Ceahlau – Parada barcilor si sportivilor, Concurs de caule. Party marinaresc – concert trupa de coveruri.

16 August – activitati sportive, Rowmania Fest si Asociatia Ivan Patzaikin Mila 23 concurs de vaslit in canotcile 10+1, demonstratii nautice, concerte trupa Zob, Scarlet Aura si Marcian Petrescu & Trenul de noapte.

17 August – parada motociclistilor cu demonstratii de abilitati, activitati sportive, Rowmania Fest si Asociatia Ivan Patzaikin Mila 23 concurs de vaslit in canotcile 10+1, demonstratii nautice, concert Zdob si Zdub, Kempes si Green Ties.

18 August – parada masinilor de off – road cu demonstratii pe trasee dificile, demonstratii nautice, concert Celelate cuvinte, Odyssey si Fara zahar.

Activitatile pe apa vor fi organizate de sportivi de la clubul Outdooris sub egida Bicaz Kayak Fest, festival partener in organizare inca de la prima editie, pentru zilele de 13, 14 si 15 august. Pentru zilele de 16 august si 17 august, partenerul de anul acesta Rowmania va participa cu proiectul inițiat de Asociația “Ivan Patzaichin – Mila 23” în parteneriat cu Administrația Națională “Apele Române” .

INTRARE

Intrarea este libera in fiecare zi! Biletele se vand doar pentru zilele de 16, 17 si 18, serile in care se desfasoara concertele. Concertele incep la ora 19.00. Pret bilet: 40 lei. Abonament: 110 lei. Biletele sunt disponibile AICI

INFO

www.facebook.com/ceahlauwatermusic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: