Warren East (The Egg & Ministry of Sound)/ Milano Nescafe

Warren East (The Egg & Ministry of Sound)/ Milano Nescafe johnny t sergio andrew t afis iasiMILANO CAFE IASI & Dirty Beats Events London te invita la Warren East.

  • 2 marti 2013

DESPRE

Warren East, născut în Johannesburg, Africa de Sud 1979, a fost întotdeauna atras de muzică, venind dintr-o familie foarte muzicală și artistică. In drumul sau spre o cariera de success s-au aflat dintre cele mai mari cluburi din Londra. Ca DJ stilul sau original este deep house, care combina intensitatea ritmurilor tribale cu sunetele unui tech basslines percutant. Fiecare set este o experiență. Întotdeauna diferit. Întotdeauna special.

A gasit in muzica house adevarata dragoste pentru muzica alaturi de adevaratii pionieri ai genului: John Digweed, Sasha, Dave Seaman , Tenaglia, Steve Lawler, Cattaneo, toti oferind ceva din pasiunea lor și dragoste pentru scena. In timp mixand alaturi de ei pasiunea a mixa a devenit o “boala” si l-a adus la forma la care este astăzi.

După ce a decis să se concentreze asupra producției și DJ’ing, Warren mixeaza peste tot în Londra: Cargo, Supperclub, Ministry of Sound si The Egg pentru a numi doar câteva. Mixeaza in 2012 la vestita “Boat Party Echo” și in cadrul evenimentelor “Casatech” la clubul Raduno. Curând după ce a oferit propria sa creatie: “Unleashed”, la East Village și castiga rezidenta la “Soul Eivissa” valoarea sa este in continua în creștere.

Este rezidentul petrecerilor importante din Londra: “Casatech” gazduit de renumitul club londonez – Ministry Of Sound, “Eivissa Soul” si “London Generation”. Are o emisiune la UnknowFm London cu muzica underground si este apreciat de nume mari din industria muzicala datorita seturilor electrizante.

De asemeni este foarte apreciat de idolul său Danny Tengalia, care a postat doua dintre remixurile sale pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Warren East se pregateste pentru o petrecere NYE care, datorită organizatorilor, se anunta a fi evenimentul anului in 2013. Viitorul se anunta a fi vibrant pentru dj-ul naturalizat in UK si promite ca nu se va opri aici.

INVITATI

  • Johnny T – rezident in cadrul evenimentelor organizate de DirtyDubbin London (www.dirtydubbin.net), rezident in cadrul evenimentelor KEY of LIFE @ THE EGG LONDON, unul dintre producatorii labelului Australian Attraction Music (label owner:Juliet Fox), rezident in cadrul evenimentelor organizate de dIRTYbEATS Romania

Ionut Țicău alias Johnny T este un dj roman stabilit în Londra, Marea Britanie – principalul stil fiind Tech House, dar poate trece foarte repede la progressive sau deep fara sa-l deranjeze daca publicul vrea asta. Este la pupitru din 1997 în România și din 2009 prezent si in Marea Britanie, unde este resident in cadrul evenimentelor organizate de DIRTYDUBBIN – www.dirtydubbin.net

UK promoter despre Ionut Ticau “Johnny T este unul dintre DJ-ii care te monopolizeaza atunci când te duci la club. Surprinde prin modul in care mixeaza, este plin de pasiune si dragoste pentru muzica; publicul il inspiră”

Si-a început cariera profesională în 1997, aka “MasterDeejay” în Romania. În termen de un an a ajuns la statutul de DJ rezident in clubul Planet și de asemenea, a jucat un rol important pe scena clubbing din Pascani

Februarie 2009 – Nights.ro Awards il aduce în top 10 la categoria “Cel mai bun DJ rezident din România”. Este invitat in majoritatea cluburilor din zona Moldovei si nu se opreste aici: emisiunea sa de la radio Impact Fm ajunge si ea la Nights.ro in Top 10 “Cea mai buna emisiune radio din Romania”. Feedback-ul pozitiv il determina ca in toamna lui 2009 sa plece la Londra – unde cunoaste adevarata ascensiune alaturi de DirtyDubbin Events UKsub numele de Johnny T: The Driver, Artesian Well, Area Vauxhall, Whitehouse, Jet Lounge Bar, Heaven, The Egg, Pacha sunt cateva din cluburile unde electrizeaza publicul alaturi de nume ca: Lee Van Dowski, Sandy Riviera, Rob Roar, Seb Fontaine, Oliver Lang, Bodyrox, Inland Knights, Coco Loco, & more…

2013 il gaseste pe Johnny T ca si producator, piesa sa “How Bizzare” fiind pe masa celor de la Attraction Music Australia si care va fi lansata in luna martie pe compilatia renumitei dj-ite Juliet Fox – “In Transition”

  • Andrew T – unul dintre cei mai timeri producatori din Romania (Rare Music, My First Love Records, rezident in cadrul evenimentelor organizate de dIRTYbEATS Romania, recent revenit in tara dupa evenimentul din club PACHA London)

Andrew T poate fi considerat pe buna dreptate, cea mai rapida ascensiune a unui dj / producator din Romania. Si este uimitor ca in 2012, pe 22 noiembrie a implinit abia 16 ani si totusi il gasim ca invitat in cadrul emisiunilor realizate de Vibe FM , Cyclic Podcast, One Underground , Nights.ro Showcase, Djsets.ro series, Radio DEEA , Moodytech.

Astazi are numeroase remixuri si compozitii proprii, fiind present pe Beatport in urma contractelor cu case de discuri din intreaga lume: Rare Music, Minizone Records / Romania,

Glow Music Records, Nature Music / Colombia, My First Love Record / Spania,

2013 il aduce pe lista nominalizarilor la Nights.ro la producatori si promite ca va devein unul din numele importate din Romania din urmatorii ani.

  • SERGIO – rezident in cadrul evenimentelor organizate de dIRTYbEATS Romania;

Putini stiu de Club Bogal Pascani si de petrecerile nebune care se terminau a doua zi la ora 10-11 dimineata… sau de locul mic si primitor de la The Corner Pascani unde Sergio tinea publicul in picioare si publicul urla la fiecare sunet iesit din difuzoare. Cam asa il putem descrie pe Sergio, nascut la Pascani si care a fost si este in spatele multor evenimente reusite sub numele de SERGIO.

Pagal, Sebo, Mike, Optick, Eftimie, Lassaria, Narcisa, Zotist, Christ Stock (UK), Marco Brigulia, Andi, Raoul Russu, Dan Ene, Mihai Popoviciu, The Model, Alli Nasser – sunt doar cateva nume cu care a mixat in perioada in care a fost unul din rezidentii Clubului Bogal Pascani, care in 2008 au dus locatia pe locul 9 la Nights.ro Awards la categoria “Cel mai bun club din Romania”, cu mult peste multe locatii cu pretentii din tara. Foarte modest si serios in ceea ce face pasiunea sa pentru muzica de club, e doar un mijloc de a se detasa de problemele cotidiene si nu si-a dorit niciodata sa fie in centrul atentiei. A mixat in XS Club Iasi, WaveClub Durau, Art Caffe Pascani, Cinema Falticeni, Club V Suceava, Office Suceava, Artist Cafe Tg Neamt, Relaxa Pascani, Riviera Pascani & more…

Il puteti asculta intr-un set electrizant sambata 2 martie la Iasi in Milano Nescafe Club.

INTRAREA

10 lei – pana in ora 23.00

15 lei– pana in ora 00.00

20 lei – dupa ora 00.00

UNDE

Milano Nescafe

www.facebook.com/pages/Milano-Nescafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: