Vunk lanseaza primul jurnal de concert al unei trupe din Romania

Vunk lanseaza un proiect unic pentru piata online din Romania, care permite acces direct la viata trupei, intr-un moment de maxima solicitare: un jurnal live al pregatirilor pentru cel mai mare concert al trupei din acest an, 31013 #asasishow.

Jurnal urban - Vunk

Creat sub forma unui blog cu update-uri zilnice, cu fotografii si filmari exclusive pentru Urban.ro, jurnalul va va face cunostinta cu echipa “administrativa” Vunk, dar vi-i va si prezenta pe baietii din trupa asa cum sunt dincolo de scena, implicati in partea de productie, de strategie sau de promovare.

Este pentru prima data cind o trupa din Romania da acces publicului la viata sa, ca intr-un reality show. Acest jurnal va ajuta fanii sa inteleaga cum se produce un show de amploare nu doar pentru public, ci si pentru cei care sunt la inceput in industria muzicala.

Jurnalul nostru o sa fie ca si cum toata lumea ar avea acces in backstage. De foarte multe ori este mai interesant spectacolul din spatele unui spectacol: discutiile, problemele care apar in ultima clipa, rezolvarea lor, certurile constructive intre idei, bucuria reusitelor pe care lumea nu le vede mereu si nervii consumati pentru acele doua ore de spectacol in care oamenii trebuie sa creada in lumea pe care le-o construiesti, sunt de cele mai multe ori de neimaginat. Vrem sa impartim si experienta asta cu voi. Sa ne cunoasteti cum suntem si in spatele scenei, oamenii din spatele artistilor“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Vrem sa aducem publicul Urban.ro in mijlocul noului show Vunk! Stiu ca #asasishow va fi ceva revolutionar si va schimba felul in care artistii romani interactioneaza cu publicul, va fi o experienta noua, fresh! Vom face interviuri aproape in fiecare zi cu Vunk, ii vom filma, ii vom poza, ii vom urmari in momentele bune sau mai putin bune si vom aduce fanilor materiale sincere despre ce inseamna productia unui show atat de mare, cum se transforma un vis in realitate!” , a explicat Edi Enache, redactor sef Urban.ro.

INFO

vunk.urban.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: