VUNK: ”Inconjurul lumii”, turneu acustic – in martie, la Iasi

VUNK--turneu-acustic

VUNK pleaca in cel mai ambtios proiect muzical al acestui an: un turneu acustic de 18 orase intitulat “Incojurul lumii”. Turneul “Inconjurul lumii” este o productie complexa, ca afara, cu ecrane de proiectie, lumini pre-programate si alte efecte speciale de scena.

Pe 21 martie 2015, de la ora 19:00, alaturi de VUNK, pe scena Casei de Cultura a Studentilor vor urca  un cvartet de viori, trompetistul Dan Nicolau, percutionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitara se va afla Razvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul VUNK dureaza aproximativ 100 de minute si va fi deschis de Alexandra Usurelu.

Numele turneului face referire la una dintre piesele preferate ale membrulor trupei dar si la credinta exprimata de catre acestia ca “Romania este mai mult decat o tara, este o lume”. Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei productii “Autoportrete“, primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc intr-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucuresti, in luna mai a anului trecut. Concertul de atunci a a fost inregistrat si editat pe DVD si CD Audio, materiale ce vor fi lansate in cadrul acestui turneu.

Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit si s-au reindragostit de ele. “Pleaca”, “Scapa-ma de Ea”, “Asa si?!”, “Prajitura cu Jeleu”, “Numai la Doi”, “1000”, “Dau Alarma” si celealte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-ati mai auzit si vor aduce un surplus de magie si emotie intregului eveniment.

Vino sa auzi povestile din spatele cantecelor si sa vezi 100% live intr-o atmosfera intima una dintre cele mai creative, inspirate si spectaculaose trupe din Romania: V U N K. Pe 21 martie 2015,  la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.

Turneul VUNK – “Inconjurul lumii” este prezentat de catre AVON.

BILETE

Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale Casei de Cultura a Studentilor si in retelele magazinelor Vodafone, Orange, Germanos, Uman, Inmedio, in agentiile Perfect Tour, in oficiile Postei Romane si online pe iabilet.ro.

  • PRESALE – pana pe 1 martie: VIP : 100 lei; Categoria 1: 50 lei; Elevi/studenti: 40 lei ( va rugam sa prezentati la intrarea in locatie carnetul de elev/student)
  • ON SALE: VIP: 170 lei; Categoria 1: 70 lei; Elevi/studenti: 40 lei ( va rugam sa prezentati la intrarea in locatie carnetul de elev/student)

INFO

Casa de Cultura a Studentilor, Iasi

Str. V. Conta 30

Telefon: 0232410615

E-mail: casadecultura_iasi@yahoo.com

FB: www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: