VUNK a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Asa, si?”

Trupa VUNK a filmat  un nou videoclip, pentru piesa “Asa, si?”, lansata luna trecuta, impreuna cu MediaPro Music. Clipul a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti, in regia lui Florin Botea, unul dintre cei mai cunoscuti regizori de videoclipuri din tara.

Noul videoclip are o poveste interesanta si amuzanta: membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, ci muzicanti de strada, pe care personajele principale le intalnesc plimbandu-se prin Capitala.

Filmarea cu baietii din trupa a avut loc la statuia lui Carol I din Piata Revolutiei, iar asta a facut ca pentru o vreme VUNK sa fie atractia turistilor asiatici care se plimbau in zona si care au facut numeroase fotografii.

A fost pentru prima data cand am experimentat cantatul in strada si a fost foarte distractiv sa vedem reactiile tuturor celor care treceau prin fata noastra, in plimbare pe jos sau cu masina. Dupa filmarea de ieri avem un respect si mai mare pentru artistii stradali, de orice fel”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Pana la lansarea noului clip, care va avea loc pe 19 iulie, puteti urmari aici lyrics video-ul VUNK – “Asa si?”

INFO

www.vunk.ro
www.facebook.com/VunkOfficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: