Vreme buna la editia 2014 ”Tur de Iasi” (GALERIE FOTO)

Soarele, muzica, adrenalina si voia buna si-au dat intalnire la cantonul silvic din comuna Barnova sambata, 11 octombrie, la concursul de MTB Tur de Iasi, concurs renumit pentru noroiul si frigul in care se desfasura competita. Iata insa ca, la cea de-a saptea editie, vremea buna a indemnat un numar record de concurenti sa se prezinte la start, peste doua sute de concurenti intrecandu-se pe cararile din padurea Barnova.

tur-de-iasi-2014-01

O surpriza de proportii au oferit concurentele, 23 de fete aliniindu-se la start, doar doua dintre ele avand curaj sa concureze la tura lunga, de 54 km. Un numar foarte mare, daca ne gandim ca, in urma cu cativa ani, abia daca participau la concurs doua-trei fete.

Traseul foarte frumos, bine marcat si cu arbitri prezenti in punctele cheie, voluntarii de la Crucea Rosie din zonele cu coborari tehnice, gata oricand sa intervina in caz de accident, ambulanta care a stationat in zona de start/finish, o bine-venita portie de paste, apa minerala sau berea si cafeaua oferite la finalul concursului, muzica buna, au contribuit la reusita acestui eveniment.

Castigatorii au primit premii in bani, in valoare totala de 3500 lei, la cele doua categorii, Hobby si Elite, ciclistii fiind premiati pe categorii de varsta. Dupa premiere a avut loc tragerea la sorti in urma careia cel mai  norocos participant a plecat acasa cu o bicicleta Kross, oferita la tombola de magazinul Bikes2Go.

Pasionatii de mountain bike au petrecut o duminica placuta alaturi de prieteni, au cunoscut ciclisti din alte orase si chiar din alte tari (Bulgaria, R. Moldova, Israel) si si-au promis sa se reintalneaca anul viitor, sezonul competitional din Moldova aflandu-se aproape de final.

Organizatorii, CCE IasiBike in parteneriat cu CTE Turistor multumesc voluntarilor, sponsorilor si partenerilor pentru contributia la succesul acestei competitii.

Mai multe foto in curand pe site-ul concursului, www.tdi.iasibike.ro.

INFO

www.tdi.iasibike.ro

PE ACEEASI TEMA:

“Bike Me Up”, primul festival din Vatra Dornei dedicat bicicliștilor

Ziua Universala a Iei pe bicicleta #6

Marsul sigurantei pe doua roti

Tura nocturna de cicloturism

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare de carte: „O formă de viață necunoscută” de Andreea Răsuceanu

”Istorie la persoana I” – premiera la Teatrul Luceafarul

ACSINTE.100, expoziția itinerantă de fotografie, ajunge pentru trei zile în Iași

Expoziţia Mineralia, 15-18 noiembrie 2018. MINERALE DIN ROMANIA

Scrie un comentariu: