Vrei sa studiezi in strainatate? Face2Facebook iti ofera informatii complete

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) da startul celei de-a patra editii a Caravanei Face2Facebook. Evenimentul  se va desfasura în perioada 23 aprilie si 1 mai exclusiv în mediul online, pe reteaua de socializare Facebook.

Proiectul Caravana Face2facebook face parte din Campania GoStudy si se adreseaza tinerilor interesati de studiul în strainatate. Prin intermediul proiectului, acestia vor avea ocazia sa intre în contact direct, online, pe platforma GoStudy https://www.facebook.com/gostudylsrs, cu studenti romani de pe trei continente: Europa (vor fi reprezentate urmatoarele tari: Spania, Italia, Franta, Germania, Norvegia, Austria, Suedia, Danemarca, Elvetia si Belgia), SUA si Asia (Turcia si China).

În contextul unui interes din ce în ce mai mare al tinerilor pentru oportunitatile oferite de educatia în strainatate, Caravana Face2Facebook îsi doreste sa-i sprijine facilitandu-le accesul la informatii cat mai complete, venite de la persoane care au studiat sau studiaza în diferite tari ale lumii. Dintre obiectivele principale ale campaniei fac parte informarea si orientarea personalizata a tinerilor pentru a avea acces la oportunitatile academice din afara tarii, ghidarea lor în procesul de îndeplinire a formalitatilor de aplicare si admitere, dar si oferirea de consultanta dupa finalizarea acestui proces.

Proiectul se va desfasura începand cu data de 23 aprilie pana pe 1 mai, în fiecare zi pe platforma GoStudy https://www.facebook.com/gostudylsrs, în intervalele orare 19:00 – 20:00 si 20:00 – 21:00.

Moderatorii discutiilor vor fi însisi voluntarii LSRS cu experienta, studenti sau absolventi ai unui ciclu de studii în universitati din strainatate.

INFO

Liga Studentilor Romani din Strainatate

facebook.com/gostudylsrs

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: