Vrei sa fii la curent cu cele mai noi descoperiri in arta?

descoperiri-in-arta

Alexander Street Press și Enformation vă invită la seminarul cu tema: “Alexander Street’s Arts Products. Essential part of research and learning across the academy”. Evenimentul va avea loc pe 30 martie 2016, in intervalul orar 13:30 – 15:00, la Universitatea de Arte “George Enescu” Iași, Corpul D, Sala Symposion “George Pascu”, str. Costache Negruzzi, nr. 7-9, Iași.

Speaker: Krassimira Anguelova, Sales Director Europe

AGENDA

  • Noțiuni introductive despre Alexander Street Press;
  • Explorarea celui mai mare, divers și cuprinzător catalog cu conținut muzical online din lume.
  • Noțiuni de muzică clasică, partituri, istoria muzicii, evaluare muzicală, analiză muzicală și teorie muzicală;

Produse disponibile pentru instituțiile din România: Music Online: Reference Package, Classical Scores Library Package, Classical Performance in Video, Art and Architecture in Video, Theatre in Video Series Academic Video Online: Premium.

Prin prezența la acest eveniment: vă familiarizați cu tendințele si studiile internaționale privind documentarea academică; vă familiarizați cu instrumentele disponibile pe platformă; vă îmbunătățiți cercetarea prin intermediul imaginilor; interacționați cu reprezentanții Editurii Alexander Street Press.

Alexander Street Press reunește conținut exclusiv cu cele mai recente tehnologii pentru a furniza produse și servicii personalizate către bibliotecile și universitățile din întreaga lume. Conținutul video, audio și text a fost integrat cu instrumente online de ultimă generație pentru a transforma modul în care oamenii cercetează, învață și studiază în aproape orice disciplină.

Participanții care se înscriu pe pagina Enformation și participă la workshop, au posibilitatea de a descărca Certificatul de participare la eveniment.

INFO

Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi

Str. Cuza Voda nr. 29, Iasi, Romania.

Telefon/fax: +4 0232 276020

Web: www.arteiasi.ro

FB: www.facebook.com/arteiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: