Vrei să descoperi antreprenorul din tine?

Afis_A3_SW-Iasi

Vino la Startup Weekend Iași, în perioada 27-29 martie la Sala Rossini – Congress Hall și descoperă dacă ideea ta se poate transforma într-o afacere reală. Deci, dacă ai o idee de afacere şi vrei să o pui în practică, Startup Weekend Iasi este locul unde trebuie să vii! Indiferent dacă știi să scrii cod sau ai doar o idee pe care nu ştii cum să o implementezi, Startup Weekend Iaşi este locul potrivit pentru tine.

La acest eveniment vei afla dacă antreprenoriatul ţi se potriveşte, îţi testezi practic ideea de afacere şi primeşti feedback de la antreprenori renumiţi din România şi din străinătate.

La Startup Weekend Iaşi sunt aşteptaţi toţi cei care au idei de afaceri în domeniul online şi vor sa le pună în practică: programatori, web-designeri, manageri de produs, antreprenori, oameni de marketing si vânzări.

În afara de accesul la mentori de calibru internaţional și voucherele de reducere de la Google și Amazon pe care le vor primi toți participanții, câștigătorii primelor 3 locuri vor avea parte de mai multe premii: zile gratuite de lucru în cadrul spațiului de co-working The Grape, licențe gratuite Bitdefender și reduceri semnificative oferite de ProteckMark la înregistrarea brandului.

Pe lista mentorilor străini și internaționali care îți vor da feedback direct legat de ideea ta se află:  Adrian Pica (founder oblicoHQ, communication managerla CESAwards), Andrea Genovese (CEO Social Academy, co-fondator la Roma Startup), Marius Alexa(CEO Arhipelago), Philipp Kandal (general manager Telenav Europa), Vlad Ioan Tăușance(strategic planner la People&People) Ana Maria Andronic (avocat specializat în tranzacții IT și proprietate intelectuală  la casa de avocatură Biriș-Goran), Mayel de Borniol (co-founder Babelverse), Josef Dune(CEO Babelverse), Martin Davies(startup adviser), Jan Vanhoyweghen(media, finance, consulting), Florian Blaga(Appsbroker Consulting).

Startup Weekend Iaşi va începe vineri 27 martie la ora 18.30 la Sala Rossini – Congress Hall din incinta complexului Palas cu prezentarea ideilor de business ale participanţilor. Apoi cei prezenţi în sală vor vota cele mai bune idei, iar în jurul acestora se vor alcătui echipe. Sâmbătă şi duminică echipele alcătuite vor lucra la ideile de afaceri, timp în care vor beneficia şi de sfaturile antreprenorilor cu experienţă care au dezvoltat afaceri online de succes.

Pe tot parcursul weekend-ului mâncarea delicioasă, cafeaua şi apa sunt la discreţie, asta pentru ca tu să nu ai nici o grija şi să te concentrezi doar asupra afacerii tale.

INSCRIERE

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, acceseaza site-ul: iasi.up.co. Utilizand codul IASIFUNSW vei primi o reducere de 10% la înscriere.

Startup Weekend este un eveniment care a avut loc prima dată în 2007 în oraşul american Boulder iar de atunci a fost organizat în peste 300 de orase importante din lume. În România Startup Weekend se desfăşoară în toate oraşele mari printre care Timişoara, Iaşi, Braşov, Cluj, Tîrgu Mureş.

INFO

StartUp Weekend

Sala Rossini, Congress Hall

Str. Palas, Nr. 7, Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: