Vrei sa cinti in deschidere la Megadeth, Europe sau Motorhead?

Project Events provoaca tinerele formatii din Romania si din tarile vecine sa concureze pentru a deschide una din zilele festivalului OST FEST, lansand concursul „Lupta sa canti pe scena OST FEST”!

OST Fest 2012

Lupta sa canti pe scena OST FEST!

Daca esti trupa de rock si te-ai infiintat dupa 1 ianuarie 2010, nu ai inca un album lansat dar ai cinci melodii proprii, ai sustinut 5 (cinci) concerte live si vrei sa participi la acest concurs, regulile sunt simple: intri pe www.ostfest.ro, descarci fisa de inscriere, o completezi, urci 2 melodii pe www.youtube.com (nu conteaza daca ai sau nu videoclip la ele) si in plus pregatesti si o fotografie cu toata trupa.

Fisa de inscriere completata, link-urile melodiilor si fotografia cu trupa, le trimiti in perioada 29 februarie-29 martie la adresa de email: concurs@ostfest.ro.

Dintre toate trupele inscrise in concurs, doar 10 (zece) dintre ele vor trece in etapa urmatoare si vor avea sansa sa continue lupta pentru un loc pe scena OST FEST. Alegerea celor 10 trupe se va face in perioada 1-10 aprilie, iar publicarea lor se va face pe 11 aprilie pe www.ostfest.ro.

Marea finala a concursului va avea loc pe scena clubului Silver Church din Bucuresti,  pe 25 aprilie, cand cele 10 trupe finaliste vor incerca sa convinga atat juriul cat si publicul ca merita un loc pe scena OST FEST.

Cele trei trupe castigatoare (cate una pentru fiecare zi a festivalului) vor fi desemnate pe 25 aprilie, la finalul competitiei live! Membrii juriului vor fi anuntati public dupa data de 15 martie.

Pentru orice alte detalii ii puteti contacta pe organizatori la contact@ostfest.ro sau pe pagina facebook a festivalului: www.facebook.com/OSTFESTRO.

Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.

Concurs organizat cu sprijinul Silver Church.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: