Vreau Rezident Ex în orașul meu

vreau-rezident-ex-in-orasul-meu-rock-romania-fotoFanii muzicii Rock din România vor alege oraşele în care se vor desfaşura la sfârşitul lunii octombrie concertele grupului Rezident Ex.

În urma multor solicitări adresate direct membrilor grupului , pe site-urile de socializare sau în mass- media, Rezident Ex în colaborare cu I.S.R.R. vor alege localităţile turneului în funcţie de cele mai multe şi mai originale invitaţii primite. Pentru aceasta fanii Rock sunt rugaţi să ne scrie pe adresa: rezidentex@gmail.com cu titlul VREAU REZIDENT EX ÎN ORAŞUL MEU. Numele sau porecla, localitatea, eventual o poză personală sau de grup, un mesaj video. Cele mai reuşite vor fi incluse în campania de promovare a turneului.

“De fiecare dată, că a fost vorba de concert în Timişoara (Piaţa Unirii ), Bucureşti (Arenele Romane; Rom Expo) sau Vama Veche, miile de oameni veniţi la întâlnirea cu REZIDENT EX şi carismaticul lor vocalist – Ovidiu Ioncu Kempes – s-au manifestat cu un entuziasm demn de concertele unor staruri internaţionale.”

“O asemenea efervescenţă nu poate fi ignorată sau îngradită. Aşa că muzicienii s-au hotarât să vină în întâmpinarea fanilor din diferite oraşe. Practic, la sfârşitul lunii octombrie, cei şase artişti î-şi vor concorda programul în aşa fel încât să se poată reuni pentru un turneu de 10 oraşe.”

Presa a remarcat prestaţia plină de implicare a artiştilor, cât şi reacţia puternică de apreciere a publicului şi a consemnat prin comentarii favorabile faptul că Rezident Ex a ocupat în cel mai scurt timp un loc în prima ligă a rock-ului din România. Solicitările foarte numeroase de interviuri, apariţiile la posturile de radio şi televiziune, precum şi valul de simpatie manifestat pe bloguri şi site-urile de socializare, dovedesc că Rezident Ex a devenit un brand care se află în continuă creştere. Lansarea pieselor “ Povestiri din gară “ – unul dintre cele mai mari hituri ale rock-ului românesc, compus de Tavi Iepan în anii 80, urmat de succesul piesei “Catedrala sufletului”, precum şi apariţia albumului Alpha în primăvara acestui an, susţin angajamentul şi atitudinea profesională a acestui grup care, paradoxal, are tradiţie şi este totuşi nou. La nici un an de la primele concerte live, grupul a prezentat cu mare succes chiar în primă audiţie (live FolckYou) piesele “Noi să fim noi” şi “Lasă-mă să zbor”, facând deja parte din a treia generaţie de piese Rezident Ex, dacă le putem numi aşa, lucru care indică o activitate susţinută şi anticipează noi apariţii discografice.

Ovidiu Ioncu Kempes (ex Cargo…), Tavi Iepan (ex Progresiv TM, Cargo, Locatarii, Flying Wood), Christian Podratzky (ex Abra, Pro Musica, Poems For Laila), Matthias Lange de Souza Nunez (ex Sinner, Metalium), Adi Popescu (ex Metamorf, Cargo) şi Vali Potra (Abra, Blazzaj) vă invită să participaţi la o nouă acţiune I.S.R.R. (Institutul Pentru Susţinerea Rock-ului în România).

INFO

www.facebook.com/RezidentEx

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: