“Vraci, secrete și rețete”, o serie de 20 de mini-documentare, marca Digi Life

canvas

Digi Life lansează în premieră sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 21:55, “Vraci, secrete și rețete”, seria de 20 de mini-documentare, producție proprie, care aduce în prim plan lumea miraculoasă și beneficiile plantelor medicinale, a căror tradiție datează din vremea dacilor.

Descoperiți atât efectele lor terapeutice, cat si traditii, indivizi sau comunitati care traiesc de pe urma plantelor, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:55, la Digi Life.

Omul modern, urban, e din ce in ce mai preocupat de întoarcerea la natură. „Naturismul” a devenit dintr-un trend, un mod de viață. Si, cu toate astea, există multe plante miraculoase care au fost uitate și care merită să fie cunoscute, cum ar fi mătrăguna, lumânărica, laptele câinelui, măselarnița sau pelinul.

Fiecare episod din “Vraci, secrete și rețete” este dedicat unei plante medicinale. Cum și când se culege, de unde, la ce poate folosi, dacă are și un nume diferit și haios, cum se consumă și ce se prepară din ea, ce valoare terapeutică are, care sunt eventualele efecte secundare, ce restricții avem în consumare? Sunt doar câteva întrebări la care veți găsi răspunsurile urmărind seria de mini-documentare marca Digi Life.

digi life vraci

Veți descoperi atât proprietațile unice ale unor plante medicinale necunoscute, tradiții și legede create de-a lungul vremii, cât și oameni sau comunități care trăiesc de pe urma lor.

Fiecare episod va avea o durată de 5 de minute şi va putea fi urmărit sâmbăta și duminica, de la 21:55. Programul integral al postului Digi Life poate fi consultat AICI.

Digi Life este unul dintre canalele de documentare din portofoliul RCS &RDS care propune publicului o abordare modernă şi adapatată la stilul de viaţă al momentului. Grila de programe conţine emisiuni cu indicaţii practice, canalul oferind programe de sport, fitness, nutriţie, sănătate, alimente, călătorie şi descoperire, bricolaj, relaxare şi hobby.

INFO

Digi Life

www.digi-life.tv

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: