Voucher cadou la Nichi Cristina Nichita din Iulius Mall

În perioada Sărbătorilor de Paşte, magazinul NICHI CRISTINA NICHITA de la parterul IULIUS MALL le întâmpină pe doamne şi domnişoare cu o nouă promoţie. La un produs cumpărat, clientele primesc cadou un voucher cu o reducere de -20% la următoarea achiziţie. Promoţia este valabilă până pe 5 mai 2014.

Răsfăţaţi-vă cu produsele NICHI CRISTINA NICHITA confecţionate din ţesături desăvârşite şi pline de graţie. Veţi putea alege dintr-o gamă variate de produse fine şi exclusiviste: sacouri, rochii, redingote, fuste, cămăşi, salopete şi pantaloni.

NICHI CRISTINA NICHITA este un cunoscut brand românesc ce se adresează femeii rafinate, puternice care ştie că prin eleganţă dobândeşte atitudine, iar cu atitudinea poate cuceri întreaga lume. Colecţiile NICHI CRISTINA NICHITA deţin secretul feminităţii absolute şi reuşesc să îmbine cele mai de preţ arme ale femeii: simplitatea şi rafinamentul, puterea şi seducţia, eleganţa şi unicitatea.

INFO

www.iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Scrie un comentariu: