Voteaza proiectul „Invata sa speri” la Raiffeisen Comunitati

invata-sa-speri-campanie-voteaza-afis-2014Pentru al doilea an consecutiv, Fundatia Solidaritate si Speranta de afla in competitia de proiecte Raiffeisen Comunitati.

Spre bucuria noastra, proiectul Invata sa speri, propus spre finantare in folosul a peste 30 de copii nevoiasi din Municipiul Iasi, a trecut de cele doua etape de evaluare tehnica a specialistilor din cadrul Raiffeisen.

Acum, in a treia etapa, avem nevoie de ajutor!

Trebuie sa adunam cat mai mutle voturi pentru a ne afla printre organizatiile care vor primi finantare pentru a primi finantare prinnacest program!

Modalitatea de vot este una simpla, dureaza numai cateva momente si implica existenta unei adrese valide de e-mail.

Va rugam sa urmariti schita de mai jos pentru a vota eficient si apoi, va rugam sa dati mesajul nostru colegilor, prietenilor si cunoscutilor dumneavostra pentru ca impreuna sa asiguram un nou an scolar cu tote cele necesare unui grup de peste 30 de scolari nevoiasi din Iasi, prevenind, astfel, abandonul scolar, cersetoria, vagabondajul infantil si alte astfel de fenomene neplacute care se pot petrece oricand in viata acestor copii care prea devreme dau piept cu greutatile vietii, cu saracia sau ignoranta!

INFO

fundatiasolidaritatesisperanta.wordpress.com

www.facebook.com/fundatiasolidaritatesisperanta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Poveștile și Legendele Iașului cu Biciclete Electrice

IVAN – Premieră naţională | Teatrul din Stejar

Pop-Rock-Blues Sunday

Day trip to… Mexico

Scrie un comentariu: