Voteaza pentru concursul international de aplicatii “Business Wall of Fame”

Votează pentru concursul international “Business Wall of Fame” si poti câstiga o campanie de marketing de până la 10.000 euro pentru compania ta . Descoperă aplicatiile de business care îti simplifică munca si votează pentru cea favorită. Înregistrează-te ca suporter si poti câstiga expunere de până la 10.000 de euro într-o campanie de marketing pentru compania ta. Perioada de votare este deschisă până pe 30 iunie 2014.

Romtelecom promovează aplicatiile inovative pentru companiiile mici si mijlocii (IMM-uri) prin intermediul concursului international “Business Wall of Fame”. Initiat la nivelul Deutsche Telekom si organizat si în alte 5 tări (Cehia, Croatia, Ungaria, Polonia si Slovacia), acesta se desfăsoară până pe 30 iunie.

Concursul, care se adresează dezvoltatorilor software si startup-urilor care doresc să îsi promoveze aplicatiile, intră în a doua etapă, implicând direct comunitatea de business, care este invitată să voteze aplicatia favorită înscrisă. Voturile pot fi înregistrate pe www.wallofbusiness.ro. Orice votant înregistrat, care este angajat al unei companii, poate alege să devină suporter al unei aplicatii, astfel intrând în competitia pentru o campanie de marketing dezvoltată pentru compania acestuia.

Astfel, a deveni suporter al unei aplicatii poate fi o răsplată: în functie de argumentele votantului pentru care consideră o anumită aplicatie ca fiind cea mai bună, un juriu de experti va selecta câstigătorul unei campanii de publicitate în valoare de 10.000 de euro dezvoltată de Romtelecom, în cazul în care aplicatia sustinută câstigă premiul „Cea mai bună aplicatie natională”. Votarea este deschisă până pe 30 iunie 2014.

De asemenea, având în vedere interesul demonstrat de aplicanti pentru concurs, perioada de înscrieri pentru “Business Wall of Fame” a fost extinsă până pe 2 iunie. În România, au fost înregistrate până în prezent peste 30 de aplicatii care au nevoie de voturi din partea potentialilor clienti. Un top cu 10 aplicatii va fi stabilit în functie de numărul voturilor. În baza acestuia, un juriu de experti (format din manageri, consultanti în vânzări, respectiv produse si IT din cadrul Romtelecom) va selecta câstigătorii nationali.

Câstigătorul celei mai bune aplicatii nationale va beneficia de promovare în cadrul unei campanii de marketing dezvoltate de Romtelecom, în valoare de 30.000 de euro, si poate deveni Partener Cloud al Romtelecom Business Solutions, aplicatia sa intrând în portofoliul de produse al Romtelecom. Aplicatia câstigătoare la nivel international asigură companiei desemnate statutul de Partener Cloud al Grupului Deutsche Telekom în toate cele sase tări înscrise în competitie, ajungând să fie cunoscută de aproape 1,3 milioane de clienti business. În cooperare cu hub:raum din Cracovia, o propunere de investitie de până la 80.000 de euro poate fi acordată câstigătorului la categoria „Cea mai bună aplicatie de business a unui startup”.

PROGRAM

  • Durata concursului: 22 aprilie – 30 iunie
  • Înscrieri: până pe 2 iunie
  • Votare: până pe 30 iunie
  • Selectarea câstigătorului national: 1 iulie – 31 iulie;
  • Selectarea câstigătorului international si a celui mai bun startup: până pe 15 august.

INFO

Wall of Business

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Voteaza pentru concursul international de aplicatii “Business Wall of Fame””

  1. dan says:

    ce parere aveti de wallofbusiness.com/ro/romania/app/make-it-app ?

Scrie un comentariu: