Voteaza B’ESTFEST 2011 pentru European Festivals Awards

best fest-mediafax-foto-bogdan-maran

B'EST FEST 2011 Sursa: Mediafax Foto: Bogdan Maran

La citeva saptamini dupa ce a fost inclus in cursa pentru un premiu la UK Festival Awards, B’ESTFEST Summer Camp 2011 a primit o noua nominalizare, de aceasta data in cadrul European Festivals Awards, la categoria “Best Medium Sized Festival“. Editia din acest a festivalului organizat de Emagic s-a desfaşurat intre 1 şi 3 iulie in comuna Tunari, in apropiere de Bucureşti.

 

Nominalizarea B’ESTFEST Summer Camp in clasamentul celor mai bune festivaluri europene vine dupa o editie ce  a strins aproximativ 38.000 de participanti in cele trei zile de festival pe islazul comunei Tunari. In primul weekend din luna iulie petrecerea s-a tinut lant pentru cei ce au adoptat noua atitudine a B’ESTFEST, pe scenele festivalului urcind artişti precum Mika, Pendulum, Skunk Anansie sau Roger Sanchez.

Cei care vor sa sustina B’ESTFEST in cursa pentru European Festival Award o pot face accesind site-ul eu.festivalawards.com/vote. Astfel se inscriu automat intr-o tombola ale carei premii constau in invitatii la festivalurile declarate ciştigatoare. Perioada de votare se incheie pe 6 decembrie 2011, urmind ca rezultatele sa fie anuntate in cadrul unei ceremonii live ce va avea loc pe 11 februarie 2012.

Echipa B’ESTFEST nu se află la primele performanţe de acest gen. Festivalul a fost de asemenea nominalizat la categoria “Best Overseas Festival” şi în anul 2009, după ce în 2008 fusese deja inclus în lista celor mai bune festivaluri în cadrul Best European Festival Awards.

Deşi nu a trecut foarte mult timp de la editia din acest an pregătirile pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012 sunt in toi. Malul lacului Pasarea din Tunari va fi din nou gazda B’ESTFEST Park, de data aceasta festivalul urmind să se desfasoare intr-un spatiu mai mare in perioada 6 – 8 iulie 2012.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: