Votati iesenii inscrisi la competitia Redbull – ”Can You Make It?”

red bull can you make it

165 de echipe de studenti din peste 50 de tari, printre care si Romania, vor avea la dispozitie 7 zile pentru a traversa Europa, folosind numai doze de Red Bull ca mijloc de plata. Vorbim de o calatorie plina de farmec, incarcata de aventura, dar care, in egala masura, necesita si strategie.

La momentul scrierii articolului erau inscrise 49 de echipe din Romania, Iasul fiind reprezentat de sapte echipe:  CMS TEAM – Universitatea Tehnica ”Gh. Asachi”, SCIENERGY – U.M.F. Iasi, THE TEAM – Universitatea ”Al. I. Cuza”, DECEBALUS – Universitatea Tehnica ”Gh. Asachi”, JACKALS – Universitatea Tehnica ”Gh. Asachi”, YOUNG & FREE – Universitatea ”Al. I. Cuza”, THE EXPLORERS – Universitatea Tehnica ”Gh. Asachi”.

La finalul perioadei de votare, primele 16 echipe cu cele mai multe voturi din Romania vor fi eligibile pentru selectia finala. Un juriu va selecta 4 echipe din aceste 16 cu cele mai multe voturi din Romania pentru a participa la Red Bull Can You Make It?

slightly-bearded-bros

Cartas Remus este student în București al Facultății de Medicină “Carol Davila”. De origine este din Constanța, dar a copilarit la Dumbrava – Iasi, mama sa fiind ieseanca. Împreună cu 2 foști colegi de liceu și prieteni foarte buni a format echipa Slightly-Bearded Bros si s-a inscris la Redbull – Can You Make It?

In clasamentul intermediar, la momentul scrierii articolului, Slightly-Bearded Bros era pe locul patru, cu 2168 de voturi iar cea mai bine clasata echipa ieseana era YOUNG & FREE – Universitatea ”Al. I. Cuza”, aflata pe locul 5, 2151 de voturi.

young-and-free

Daca va place o echipa, o puteti ajuta cu un vot. Procesul de votare se incheie pe 25 februarie 2016, la ora 18:00.  Pentru a vedea toate echipele din Romania faceti CLICK AICI!

Pentru a afla mai multe despre aceasta competitie cititi si: Red Bull ”Can You Make It?” Esti pregatit pentru aventura vietii?

INFO

www.redbullcanyoumakeit.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: