Votati Alexandra Stan!

Cintareata Alexandra Stan a intrat in cursa pentru inca un premiu la European Border Breaker Awards (EBBA), fiind nominalizata la categoria „Votul publicului”.

foto premii ebba

Premiile EBBA se acorda primilor zece artisti din cadrul Uniunii Europene care au avut succes peste granite, la prima lor lansare la nivel international. Anul acesta, pretendentii la un premiu EBBA la categoria ”Votul publicului” sint: Alexandra Stan, Afrojack (Olanda), Elektro Guzzi (Austria), Selah Sue (Belgia), James Vincent McMorrow (Irlanda), Swedish House Mafia (Suedia), Agnes Obel (Danemarca), Anna Calvi (Marea Britanie), Ben L’Oncle Soul (Franta) si Boy (Germania).

Intr-un clip de promovare, Alexandra Stan cere ajutorul sustinatorilor sai pentru a obtine inca un trofeu. Buna! Sunt Alexandra Stan si as fi foarte fericita sa am un premiu EBBA si, daca sunteti de parere ca ar trebui sa castig la categoria “Votul publicului”, ar trebui sa ma alegeti pe mine”, este mesajul Alexandrei pentru toti fanii ei.

Cei care doresc sa o sustina pe artista noastra pot vota pe site-ul ebba-awards.eu, pina la data de 31 decembrie. Ceremonia de decernare a premiilor EBBA va avea loc pe 11 ianuarie 2012, in Groningen, Olanda.

Link-ul unde puteti vota: http://www.europeanborderbreakersawards.eu/content/voting-public-choice-ebba-award-2012

Sursa: Adevarul

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Conversații cu Regele Mihai – lansare de carte

Concert SPAM – ”Cântecele care ne-au făcut”

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ,,TAINA LUMINII” – DORU CERNEA

„Datini și obiceiuri de iarnă. Măști de Anul Nou”

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: