Vorbeste in inima orasului – training de vorbit in public

vorbeste-palas

Vorbește lansează o provocare inedită pentru voi – Vorbește în INIMA ORAȘULUI! Vă așteaptă pe 18 iulie, ora 11:00, în Palas Mall, la etajul 1, în fața magazinului Intersport, să duceti trainingul de vorbit în public la un alt nivel.

La acest eveniment nu va fi vorba doar de teorie și aplicații practice, ci de un training de vorbit în public, cu public. Probabil mulți dintre voi ați mai participat la traininguri cu aceeași temă însă niciodată nu ați fost puși în postura de a folosi acele informații pe loc și de a trece de teama de a vorbi în public printr-o experiență reală.

Prin acest eveniment Vorbește își propune să vină în sprijinul vostru cu mai mult decât un suport teoretic și câteva jocuri specifice, și anume vă oferă oportunitatea să căpătați o experiență reală de vorbit în public, cu public.

La Vorbește în INIMA ORAȘULUI se vor aborda subiecte precum limbajul verbal, paraverbal și nonverbal, importanța pauzelor în discurs, aplicații practice, feedback și gestionarea emoțiilor.

ACCES

Trainer: Cornel Dumitriu. Participarea la eveniment este gratuită.* Pentru înscriere accesați: vorbeste.eu/vorbeste-in-inima-orasului/. *Numărul de locuri este limitat.

INFO

Vorbeste.eu

E-mail: contact@vorbeste.eu

Web: www.vorbeste.eu

FB: www.facebook.com/Vorbeste.eu

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Iesenii sunt invitati la conferinta „Fiscalitatea afacerilor: provocări şi soluţii”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Super concert Saragossa Band, Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică si foc de artificii

Jazz În Copou© Last JAM SESSION 2018

Concert extraordinar HOLOGRAF @ Iasi

Petre Roman isi lanseaza cartea la Iasi

Scrie un comentariu: