Voluntari 50+ la SFR 12

Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) redeschide apelul pentru voluntarii 50+ pentru că ne dorim să aducem și la ediția de anul acesta voluntarii din toate generațiile împreună.

Ne-am dat seama, mai ales acum, realizând ediţiile din pandemie, că voluntarii de toate vârstele reprezintă SFR, oferind din timpul şi pasiunea lor celor care vin să se bucure de experienţa de festival”, spune Andrei Giurgia, directorul SFR.

SFR 11 a fost prima ediție la care voluntarii de toate vârstele și-au dat întâlnire în fața marelui ecran pentru a promova cinematografia românească, iar curajul și entuziasmul ne-au determinat să continuăm programul și anul acesta.

Pentru mine, SFR 11 a însemnat o experiență unică. Nu îmi imaginam vreodată că voi avea marea șansa de a întâlni și discuta personal cu cea care mi-a încântat tinerețea cu vocea și traducerile magnifice ale filmelor. A fost o plăcere de a fi alături de tinerii voluntari (pentru mine copii excepționali). A fost o încântare a sufletului că am avut ocazia să văd actori și regizori care până atunci îi văzusem doar pe micul sau marele ecran. Aștept cu nerăbdare ediția SFR12!” (Popa Olga, voluntar 50+).

Voluntarii 50+ se pot înscrie până pe data de 20 iunie completând formularul de pe site-ul www.festivalsfr.ro sau printr-un e-mail trimis la adresa artisong.iasi@gmail.com.

INFO

www.festivalsfr.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: