Vladimir Draghia lanseaza ”Dragoste n-are plural” la Piatra Neamt

afis-piatra-neamt

Editura Adenium lansează ediția reeditată a cărții Dragoste n-are plural, semnată de Vladimir Drăghia.  În data de 20 septembrie 2014 va avea loc lansarea cărții în cadrul Târgului Libris, începând cu ora 16.00, la Galeria de Artă Modernă. La eveniment vor participa: autorul Vladimir Drăghia, jurnalistul Andrei Giurgia și directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL, Daniel Șandru.

Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe cu Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia ni se confesează cu toată sinceritatea într-un volum de poeme care cântărește exact 21 de grame. Sunt niște note târzii din bătăi de inimi vii, prin care autorul creionează convingerea absolută care, de altfel, dă titlul cărții. 40 de poezii despre dragoste, fiecare fiind însoțită de ilustrații inedite, semnate de Andra Iulia Margină.

Cunoscut ca actor, producător și sportiv de performanță, Vladimir Drăghia este în centrul atenției presei TV, print și online prin proiectele în care s-a implicat (emisiuni și seriale TV, campanii de responsabilitate socială, reclame TV, imagine branduri). În prezent, conduce Cooperativa de Producție, o casă de producție creativă, dinamică și independentă, ce se ghidează după un singur lucru: „Facem parte dintre cei care încalcă regulile și răstoarnă convențiile, pentru a impune noi standarde”. Cooperativa a demonstrat întocmai acest lucru, prin cele două documentare pe care le-a realizat: Ecuad’Or și Dream On.

Cartea dragostei poate fi găsită în librăriile din țară, dar și în format electronic, pe site-urile de specialitate. Pentru mai multe detalii, accesați pagina wwww.dragostenareplural.ro.

Parteneri: Editura Adenium, Zile și Nopți, Rock FM, TIMPUL, librăriile Humanitas, Radio M Plus. Sponsori principali: Perla Invest și Popasul Haiducilor.

Editura Adenium: Nu ajunge să fii bun, trebuie să fii diferit. De aceea, Editura Adenium și-a propus în fiecare zi câte un exercițiu al excelenței, împărtășind tuturor pasiunea pentru carte, cultură și știință la superlativ! Pentru că numai ceea ce pornește din inimă poate ajunge la alte inimi, reușitele Editurii Adenium au decurs firesc din preocuparea de a dărui bucurie, cunoaștere și valoare.

INFO

Targul Libris

Galeria de Arta Moderna, Piatra Neamt

wwww.dragostenareplural.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: