”Viziteaza Iasul” – concurs lunar adresat elevilor

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi  a lansat pe pagina de Facebook Centrul de Promovare Turistică Iași (@centrul.turisticaiasi) un nou concurs de promovare a Iașului, intitulat ”Vizitează Iașul”, concurs adresat în special elevilor.

Concursul ”Vizitează Iașul” este un demers care dorește să promoveze obiectivele turistice din Iași și să adreseze tuturor îndemnul ”Vizitează Iașul”.

Concursul se desfășoară astfel: În fiecare lună se va propune un obiectiv turistic din Iași.Pe adresa de mail office@iasi-info.ro  se vor trimite materiale despre acel obiectiv turistic, care constau din o scurtă descriere, impresii ale vizitatorului, ce l-a impresionat cel mai mult, ce noutăți a aflat , imagini cu/din obiectivul turistic al lunii respective  și obligatoriu un selfie din interiorul obiectivului turistic propus , ca dovadă a vizitei. In mail vor fi trimise si datele de contact (nume, prenume, vârsta, școala unde învață, numărul de telefon).

Concursul se va finaliza cu un premiu lunar de 100 lei, acordat celui care va trimite cele mai reușite impresii și fotografii și va fi acordat în luna următoare (ex.-premiul lunii martie 2017 va fi acordat în luna aprilie 2017). Câștigătorul concursului va fi anunțat lunar pe pagina de facebook Centrul de Promovare Turistică Iași. Organizatorii isi doresc ca elevii din Iași să se comporte ca și când ar fi turiști în Iași, să-și dorească să cunoască cu adevărat orașul, să-i descopere frumusețile și valorile.

În luna ianuarie 2018 va fi stabilit ”Vizitatorul anului 2017 în Iași” dintre câștigătorii din lunile martie – decembrie 2017 (pentru că prima lună de desfășurare a concursului a fost martie 2017) și ca urmare obiectivul turistic propus de ”Vizitatorul anului 2017 în Iași” va deveni ”Obiectivul Turistic al anului 2017 în IAȘI”.

Obiectivul turistic al lunii martie 2017 este TURNUL GOLIA. Obiectivul turistic al lunii aprilie 2017 este VILA SONET( Muzeul Mihai Codreanu).

INFO

Asociația “Centrul de Promovare Turistică” Iași

E-mail: centrul.promovare.turistica.iasi@gmail.com;

Telefon: 0332/408.549

Web: www.iasi-info.ro

FB: www.facebook.com/centrul.turisticaiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: