Vizitati libraria online de carti digitale ebooks.edituradoxologia.ro

Libraria digitala on-line e-books DOXOLOGIA este un serviciu creat de Editura DOXOLOGIA a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei prin care aceasta vine în întâmpinarea cititorilor cu un proiect nou, care faciliteaza lecturarea cartilor pentru cei care calatoresc des, se afla în afara granitelor tarii si poarta cu sine dorul de carte crestin ortodoxa autentica, si, de asemenea, pentru cei care prefera cititul pe diferite dispozitive electronice.

Libraria online http://ebooks.edituradoxologia.ro este prima si singura librarie de carte religioasa electronica din România. În momentul de fata are 52 de carti digitale prelucrate, urmând ca în viitorul apropiat sa ajunga la un numar mult mai mare.

Veti gasi aici lucrari publicate la Editura DOXOLOGIA, din domeniile teologie si spiritualitate, credinta ortodoxa, istorie bisericeasca, poezie si proza crestina, literatura patristica si filocalica. Cartile digitale pot fi achizitionate în formatele PDF si EPUB, formate compatibile cu toate dispozitivele de tip e-Reader, tablete, smartphones, Android, Ipad, Iphone, si calculatoare PC/Mac. Cu aplicatia MyebookDoxologia, oferita gratuit de magazinul nostru, puteti cauta, cumpara si citi cartile dumneavoastra favorite oriunde v-ati afla, în orice moment.

Libraria digitala a editurii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei este foarte prietenoasa si simplu de utilizat.Este usor de accesat, cartile ajungând la cititori într-un timp extrem de scurt, iar cautarea cartilor este foarte rapida, cu criterii multiple (dupa autor, titlu, ISBN).

Preturile e-book-urilor din libraria digitala DOXOLOGIA sunt mai mici decât cele ale cartilor tiparite, fapt ce constituie un avantaj important. Periodic sunt practicate reduceri consistente de preturi, dar oferim si numeroase promotii.

Avantajele citirii unui e-book:

  • Cartile electronice pot fi lecturate pe diferite dispozitive: eReader, laptop, calculator personal, telefon de tip smartphone. Dispozitivul este foarte usor si poate fi utilizat oriunde: în deplasari, în concediu, la birou sau acasa;
  • Tehnologia de tip E Ink a display-ului nu oboseste ochii, nu îi afecteaza si face din lectura o experienta cu totul relaxanta;
  • Pe un dispozitiv de tip eReader se poate stoca un volum foarte mare de carti, astfel încât aveti la dispozitie, oriunde ati merge, o biblioteca imensa;
  • Cartile digitale pot fi cumparate foarte usor si într-un timp foarte scurt, iar costurile acestora sunt reduse fata de cartile tiparite deoarece sunt eliminate costurile de tipar, de depozitare a cartii si cele de distributie;
  • Cartile digitale nu se deterioreaza în timp si ocupa un spatiu redus;
  • Bateria unui dispozitiv de tip eReader poate tine pâna la 2 luni de zile, aproximativ 10.000 de pagini citite;
  • Cel putin în ultimul an, costurile achizitionarii unui dispozitiv eReader au scazut foarte mult, devenind accesibil pentru orice cititor.

INFO

ebooks.edituradoxologia.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: